2777
2789
عنوان

بچه ها کسی تعبیر خواب بلده؟

182 بازدید | 9 پست

امروز خواهرم زنگ زده بود میگفت خواب دیدم یه دفعه بهمون زنگ زدن گفتن بیاین سپیده مرده و وقتی ما رسیدیم تورو کفن هم پوشونده بودن و ما سرتو باز کردیم و فقط گریه میکردیم خیلی ترسیدم یعنی تعبیرش چیه

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

عمرت طولانی میشه

من همچین خوابیو دیدم راجب کسی ۲۰ سال پیش هنوزم زندس

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرطولانی برای سپیده

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

نگران نباش انشالله که چیزی نیست!!!من یه جا خوندم اگه شاهد مرگ کسی باشی اشکال و مشکلت برطرف میشه

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی

عمرت ازنو مینویسن

کرد زاده را ۱۰۰۰گرگ زاده حریف....ـ هرکجا هستی با هرشخصیتی به ندای درونت گوش بده  ـ ــــ باشی ــــــ مینوازهـ. حقوق دیگری از حقایت کتاب داستانت نیست که هروقت دوست داشی تغییرش بدیـ... .
مرسی از همتون عزیزانم عمر طولانی نمیخوام بچه میخوام😂😂😂

خدا انشالله بچه هم بهت میده.خدابزرگه

بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی