2777
2789
عنوان

درمان اسهال ومیکروب روده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط با پارچه ببندش پوشکش نکن پماد بزن فقط اینجوری خوب میشه من دخترم 5 ماهش بود اینجوری شد

الان فقط شورت عینکی شلوار پاش کردم پوشکشو باز کردم وازلین میزنم .تریامسینولون کالاندولا کرم سوختگی وی ژل آلورا پودر فیروز کرم فیروز همه اینارو زدم فایده نداشت پوستش باد کرده

الان فقط شورت عینکی شلوار پاش کردم پوشکشو باز کردم وازاین میزنم .تریامسینولون کالاندولا کرم سوختگی و ...

درمانش همینه و همون وازلین فقط باید هوا بخوره وگرنه دیر خوب میشه 

بهش میدم اینارو

خب استادی دیگ 😃

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

وای مواظب باشید تورو خدا دختر من هم اسهال هم استفراع هم دل درد شدیییییید بود بستریش کردن طفلکم رو.

من اوردمش ک خونه هم شربتای دکتر رو دادم اما بعد از 57روز سفکسیم رو قطع کردیم هم بهش شربت ریواس مدتب میدادم هم عرق تیغ توراغ(همون خاردولاغ یا به ترکی توروغ اوتی)بهش دادم دوروزه خوب شد بچم.از عطاریا و عرقی فروشیا بخر.اب رو اتیشه.

اگر نشنیدی برو این سایت بخونhttps://deskgram.net/explore/tags/خاردولاغ

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
وای مواظب باشید تورو خدا دختر من هم اسهال هم استفراع هم دل درد شدیییییید بود بستریش کردن طفلکم رو. ...

شنیدم یه بار پارسال خودگیاهشو دادم بهش ولی الان استفراغ نداره عقط دل درد و اسهاله دکتر میگه رودش باکتری داره ولی بازم ممنون تست میکنم این گیاهو

عزیزم خب خیلی اذیت میشع تازه با دادنه همه اینا ولی میگن مترونیدازول خوبه اونم امتحان کنم بد نیست

مترو باید دکتر بده واسه بچه عزیزم 

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
ینی شلوارو شورتشو دربیارم ؟؟

نه پوشک نکن جای اینا لای پاش پارچه نرم بزار که دستشویی میکنه جذب کنه نمونه رو پوست الان اگه خونتون گرمه فقط شورت پاش کن ولی جاش گرم باشه سرما نخوره

شنیدم یه بار پارسال خودگیاهشو دادم بهش ولی الان استفراغ نداره عقط دل درد و اسهاله دکتر میگه رودش باک ...

اشکال نداره بهش بده عرقشو.قاتل اسهاله.

نتونستی ریواس و شربت ریواس بده حتما 

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒