2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر به دختر ۲۰ ماهم پدی لاکت داده

و دامیتیکون برای دل درد دل پیچه

ویروس  اومده

خودمم  از دخترم گرفتم هیوسین میخورم و سرم زدم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
دکتر به دختر ۲۰ ماهم پدی لاکت داده و دامیتیکون برای دل درد دل پیچه ویروس  اومده خودمم  ...

دخترم فقط اسهاله جاییم نرفتم از کسی بگیره پدی لاکتم بش میدم

ماست طبیعی ب افزایش میکروب های مفید روده کمک میکنه 

پونه هم خاصیت ضد عفونی داره

موز 

پلانتاژل برای اسهال غیرعفونی روده رو پاکسازی میکنه

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

سلام خانومی دختر من 17 ماهه بود همین اسفند بخاطر همین مریضی بیمارستان بستری بود.

طول درمانش 5 یا شش روزه هست.

عرق شاهسپرم رو با چایی نبات پررنگ قاطی کن روزی سه چهار وعده بده 

اما بهترینش که فصلشم هست شربت ریواسه.

نداری خود ریواس بده بخوره قابضه.

ما تا بیمارستان بود بچم زیاد بهتر نشد چون همین سفکسیم بدتر میکنه اسهال رو.ولی باکتری هارو میکشه.بهش بده.

در کنارش قطره پدی لاکت میداد دکترش اونم عالی بود 

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
وااای منم الان سه روزه درگیر اسهال پسرمم پشتشو جلوش کلا سوووخته پوستش جر خورده ۱۶ ماهشه همه پمادارو ...

فقط با پارچه ببندش پوشکش نکن پماد بزن فقط اینجوری خوب میشه من دخترم 5 ماهش بود اینجوری شد

میتونم بهش بدم3 سالشه

ن فقط تحت نظر پزشک 

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا