2777
2789
عنوان

قلقای خوابوندن بچه

421 بازدید | 41 پست

شما چیکار می کنید که نی نیتون راحت تر بخوابه. خیلی به کمکتون احتیاج دارم. 

واقعا دیگه دیسکم زده بیرون به خاطر خوابوندن بچه دو ماهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز دیر نشده.تو بغل نخوابونش.

من از اول میزاشتمش تو جاش آروم نازش میکردم یا پیش پیش میکردم میخوابید تا الان که نه ماهشه.

جاشو هم اصلا تغییر نده.روز و شب یجای ثابت بخوابون.بزار بدونه فلان نقطه یعنی خواب.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اگه راهی پیدا کردی به منم بگو

صبی ابنقد اذیت کرد که زنگ زدم باباش اول گریه کردم. بعد فحش دادم. بعدم گفتم طلاقم بده. خودمم نفهمیدم چرا

امشب هم باباش نیم ساعت بغلش کرد و دور هال چرخوندش تا خوابید

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

منم دقیقا بچم دوماهشه .مادرم امروز میگفت غوز دراوردم 

از بس بچه تو بغل تو خونه میچرخم تا اروم بشه یا خوابش ببره .یه برنامه ای هست صدای جاروبرقی داره که میتونی تایم بهش بدی اونو میزارم اروم میشه ولی صداش میره تو مخ خودم و نمیتونم بخوابم عوضش بچه میخوابه 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین