بچه هاااا تا حالا شده اضطراب زیادی رو تحمل کنین؟چجوری بهش غلبه میکنین؟راهکاری دارین؟من یک عدد بدبختم که دچار اختلال اضطرابیه...نمیدونم چیکار کنم پیش مشاورم نمیتونم برمㅜㅜمخصوصا موقع امتحانا و ازمونا...
برو روزانه نیم ساعت تو پارک قدم بزن به صدای پرنده ها گوش بده. حافظ بخون. صلوات بفرست. آب خنک بخور و روزانه تمرین یوگا انجام بده. نه یوگای حرفه ای یه آهنگ ملایم بی کلام بذار و چشماتو ببند و به آرامش و چیزای خوب فکر کن
خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
اضطراب خیلی اذیت کنندست برو پیش دکتر سحر کیانی نژاد تو چند جلسه ریشه ی اضطرابت رو پیدا میکنه و بعد بهت کمک میکنه رفعش کنی. هر کی پیش خانم دکتر رفته خوب شده.
مکانیسم های دفاعی چیست؟ قوانین اجتماعی و اخلاقی و بسیاری از عوامل درونی و بیرونی برای تحقق خواستههایمان مانع ایجاد میکنند. یک منازعه درونی میان آنچه میخواهیم و آنچه باید انجام شود زندگی انسان را به یک مبارزه همیشگی تبدیل میکند. احساس گناه از یک طرف و ناکام ماندن برخی خواستهها از سوی دیگر باعث عدم توازن در زندگی میشود. ذهن برای گریز از تعارضات و رسیدن به یک آرامش نسبی متوسل به مقاومتها یا راهبردهایی میشود که در روانکاوی به آنها مکانیسم های دفاعی میگوییم. مکانیسم های دفاعی به افراد کمک میکنند تا با محیط سازگار شوند. شناخت و آگاهی از نحوهی کارکرد مکانیسمها به استفادهی صحیح از آنها کمک میکند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه روانکاوی کلیک کنید.
نقش خانواده در اضطراب یکی از مهم ترین عوامل در بروز و ایجاد اضطراب میباشد. سلامت و بهداشت روان خانواده یکی از مسائل بسیار تاثیر گذار است که در واقع سلامت روان کل جامعه را تحت تاثیر قرار میدهد. سبک ارتباطی میان اعضای خانواده به طور مستقیم بر دیدگاه آنها نسبت به زندگی و نحوه واکنششان به مسائل مختلف تاثیر میگذارد. بنابراین اگر فردی مبتلا به اختلالات اضطرابی بود، میتوان با بررسی سابقه خانوادگی وی علت استرس او را ریشهیابی کرد.