2777
2789
عنوان

اضطراب

140 بازدید | 12 پست

بچه هاااا تا حالا شده اضطراب زیادی رو تحمل کنین؟چجوری بهش غلبه میکنین؟راهکاری دارین؟من یک عدد بدبختم که دچار اختلال اضطرابیه...نمیدونم چیکار کنم پیش مشاورم نمیتونم برمㅜㅜمخصوصا موقع امتحانا و ازمونا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو روزانه نیم ساعت تو پارک قدم بزن به صدای پرنده ها گوش بده. حافظ بخون. صلوات بفرست. آب خنک بخور و روزانه تمرین یوگا انجام بده. نه یوگای حرفه ای یه آهنگ ملایم بی کلام بذار و چشماتو ببند و به آرامش و چیزای خوب فکر کن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
چه اضطرابی داری؟ینی در چه مواقعی؟بعد اثر داره؟همون موقع اروم میشی؟

اره ی ربع نیم ساعت قبل از امتحانی قرار ملاقاتی هر مهمونی ای ک بهم استرس بده میخورم ارامش میده بهم 

اره ی ربع نیم ساعت قبل از امتحانی قرار ملاقاتی هر مهمونی ای ک بهم استرس بده میخورم ارامش میده ب ...

قرصش از این ریز هاس؟اخه قرص بزرگ و کپسول رو نمیتونم راحت بخورم😅یعنی علائم اضطراب پیش نمیاد دیگه؟مثل سردشدن دستا و لرزش و اسهال و...😂

قرصش از این ریز هاس؟اخه قرص بزرگ و کپسول رو نمیتونم راحت بخورم😅یعنی علائم اضطراب پیش نمیاد دیگه؟مثل ...

اره کپسول نیس خیلی ریزه ! ده میل پروپرانول !

نه من که هیچ علایمی نداشتم ولی اگه مریضی قلبی خاصی یا پرهیز خاصی داری قبل خوردنش با یه پزشک‌عمومیم مشورت کن وگرنه خیلی توپه

مکانیسم های دفاعی چیست؟ قوانین اجتماعی و اخلاقی و بسیاری از عوامل درونی و بیرونی برای تحقق خواسته‌هایمان مانع ایجاد می‌کنند. یک منازعه درونی میان آنچه می‌خواهیم و آنچه باید انجام شود زندگی انسان را به یک مبارزه همیشگی تبدیل می‌کند. احساس گناه از یک طرف و ناکام ماندن برخی خواسته‌ها از سوی دیگر باعث عدم توازن در زندگی می‌شود. ذهن برای گریز از تعارضات و رسیدن به یک آرامش نسبی متوسل به مقاومت‌ها یا راهبردهایی می‌شود که در روانکاوی به آن‌ها مکانیسم های دفاعی می‌گوییم. مکانیسم های دفاعی به افراد کمک می‌کنند تا با محیط سازگار شوند. شناخت و آگاهی از نحوه‌ی کارکرد مکانیسم‌ها به استفاده‌ی صحیح از آن‌ها کمک می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه روانکاوی کلیک کنید.

منبع: مکانیسم های دفاعی | انواع مکانیسم های دفاعی در روانشناسی

نقش خانواده در اضطراب یکی از مهم ترین عوامل در بروز و ایجاد اضطراب می‌باشد. سلامت و بهداشت روان خانواده یکی از مسائل بسیار تاثیر گذار است که در واقع سلامت روان کل جامعه را تحت تاثیر قرار می‌دهد. سبک ارتباطی میان اعضای خانواده به طور مستقیم بر دیدگاه آن‌ها نسبت به زندگی و نحوه واکنش‌شان به مسائل مختلف تاثیر می‌گذارد. بنابراین اگر فردی مبتلا به اختلالات اضطرابی بود، می‌توان با بررسی سابقه خانوادگی وی علت استرس او را ریشه‌یابی کرد.