2777
2789
عنوان

کسی به تازگی کلپوسکوپی انجام داده؟

191 بازدید | 12 پست

تست پاپ اسمیرم منفی بود 

ولی hpv high risk بودم 

دکترم گفته کلپوسکوپی انجام بدم، کسی تجربه ای داره ، کمکم کنه،

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی

پارسال انجام دادم

چون زخم عمیق داشتم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
پارسال انجام دادم چون زخم عمیق داشتم

جوری هست ؟ نقاهتش چقدر طول میکشه؟ 

میدونی زخم رحم چرا به وجود میاد؟

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوری هست ؟ نقاهتش چقدر طول میکشه؟  میدونی زخم رحم چرا به وجود میاد؟

۵ دقیقه هم بیشتر نشد

فقط ضد عفونی کرد که یه کوچولو سوخت 

بعد با میکروسکوپ از  دور معاینه کرد

همین اصلا درد نداشت 

زهم دهانه رحم بخاطر عفونت بوجود میاد و ...

سرچ کن 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اینی که میگی چی هست میشه توضیح بدین

کولپوسکوپی دستگاهی است که از راه واژن به سمت دهانه رحم وارد شده و به کمک آن می توان دهانه رحم، واژن و ناحیه تناسلی خارجی را از نزدیک بررسی کرده و هم چنین می توان از این محل بیوپسی(نمونه برداری)  تهیه کرد.

به همین دلیل می توان برای بررسی سرطان در این نواحی از آن استفاده کرد.

۵ دقیقه هم بیشتر نشد فقط ضد عفونی کرد که یه کوچولو سوخت  بعد با میکروسکوپ از  دور معاینه ...

مرسی متشکرم از راهنماییت 🦋🦋

منم زخم دارم یعنی واسه منم لازم میشه؟مگه شما رخمتونو فریز نکردین؟

من زخم ندارم، hpv مثبت هستم

من زخم ندارم، hpv مثبت هستم

hpvچي هست؟؟

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
hpvچي هست؟؟

نوعی ویروس که دستگاه تناسلی رو درگیر میکنه و متاسفانه  اکثر کسایی که دچار این مشکل هستند از این موضوع بی‌خبر هستن چون در بدنشون علائم یا مشکلات بهداشتی احساس نمیکنن 

فقط در ۲-۳ مورد انواع خاصی از HPV در قسمت‌های مختلف بدن باعث ایجاد زگیل تناسلی بشه

در موارد دیگر، انواع خاصی از HPV می‌توانند ضایعات پیش سرطانی یا سرطانی بشه واسه همین جز آزمایشات سالیانه همه خانم ها هست 

نوعی ویروس که دستگاه تناسلی رو درگیر میکنه و متاسفانه  اکثر کسایی که دچار این مشکل هستند از این ...

شما چه جوري دچارش شدين؟؟

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم