2777
2789

سلام به همگی 

من سه شنبه ۲۷ فروردین تو بیمارستان بازرگانان زایمان کردم تو هفته ۴۱ صبح سه شنبه بستری شدم بهم امپول فشار زدن دردام شروع شد ازم خواستن ورزش کنم یه سری حرکات ورزشی بهم گفتن انجام بدم برا توپ اوردن ظهر بود که کیسه ابمو زدن بعد نیم ساعت دوبار شروع کردم به راه رفتن تا ساعت ۱۱ شب ولی هیچ تغییری نکردم با تمام زحمتا و همراهی هایی که ماما ها بهم کردن دیگ دکتر دستور داد برای سزارین ساعت ۱۱:۴۵ دقیقه بود که صدای نی نی نازمو شنیدم

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

من سه روز تو بیمارستان بستری بودم خیلی خیلی راضی بودم از کادرش قوق العاده مهربون با مسئولین  همراه بیمارن درکش میکنن  روحیه میدن صبحش از بچم ازمایش گرفتن زردی داد بردنش بستری کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از طریق خانم غلامی ماما ساکن درمانگاه مهر پرند که تو ۹ ماه بارداری همراهم بود اشنا شدم منو برد این بیمارستان از صبح همراهم بود تا لحظه ای بچه ام بدنیا اومد 

سلام عزیزم منم ساکن پرندم، بیمارستان خوبیه؟ کارهای نوزاد و خودشون انجام میدن(مثل تعویض پوشک و اینا)؟ ...

اره بیمارستان خوبیه رسیدگیشون اخلاقشون عالیه

پوشک دیگ همراه باید عوض کنه دیگ نه پرستار ولی من بچم بخاطر زردی بستری شد اونجا خودشون میشستن پوشک میکردن

سزارین با بیمه تامین اجتماعی ۲میلیون ۳۰۰

چون تو اون بیمارستان خیریه اش افغانی ها رو میارن فک کردی افغانیم؟؟؟

نوچ 

چون منطقه پرندم 

گلبهار 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ