2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدون مشورت دکترم گرفتم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟؟

بنظرم نزن حتما حتما باید با دکترمسورت کنی چون بارداری خطرناکه . داروخونه هم دکتر داره بپرس حتما

تیکر عروسیمه
روغن های پالم وذرت وتراریخته،خذف بشه و شحم گاوی مصرف کنید صورت وپوست براق وزیبایی پیداکنید خودم امتح ...

ممنون از راهنماییتون.شحم گاوی چیه ؟شما لک بارداری داشتین ؟

بنظرم نزن حتما حتما باید با دکترمسورت کنی چون بارداری خطرناکه . داروخونه هم دکتر داره بپرس حتما

باشه ممنون.به نظرتون دکتر زنان در این رابطه میشه به نظرش اعتماد کرد یا برم دکتر پوست ؟

ممنون از راهنماییتون.شحم گاوی چیه ؟شما لک بارداری داشتین ؟

بله من توبارداری این مشکل روپیداکردم آخرش باروغن شحم گاوی وروغن دنبه جواب گرفتم

https://www.google.com/search?q=دنبه خیراندیش&client=ms-android-xiaomi&prmd=ivn&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwiPkYGQkPPhAhXd6OAKHQLkCtsQ_AUoAnoECAwQAg&biw=360&bih=559

همیشه ۱۸ساله هستم  

اینکه لک صورت چرا ایجاد شده و از چه نوعی هست حتما باید توسط یه دکتر با تجربه تشخیص داده بشه چون اگر نوع لک و اشتباه تشخیص بدن کلان روش درمانش هم  ممکنه منحرف بشه و اصلا نتیجه نگیری. بهترین متخصص پوستی که میشناسم دکتر الهه لطفی هستش که بسیار با تجربه و ماهر هستند