2777
2789
عنوان

عکس سونوی من و تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال شمام منحنی...قوس کمرش میگه

من ی دختر دارم دوس دارم این یکیم پسرباشه .ولی هرچی خدا داد بازم شکر .امیدوارم حرف شمام درست باشه

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
من ی دختر دارم دوس دارم این یکیم پسرباشه .ولی هرچی خدا داد بازم شکر .امیدوارم حرف شمام درست باشه

نمیدونم ولی مامابه حرفش اطمینان داشت...ان شاءالله هر چی صلاحتون باشه

و خـــدایی هست مهربان تر از حد تصــور.......M+A³=❤
ی دختر دارم دوس داشتم این یکی پسر باشه .ولی هرچی باشه بازم شکر

بسلامتی . چرا ۶هفته نرفتی از dna بدی برای تعیین جنسیت؟

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بسلامتی . چرا ۶هفته نرفتی از dna بدی برای تعیین جنسیت؟

فقط پول اضافه س .آخرش ک معلوم میشه جنسیت نهایت تا یک ماه دیگه 

این روش کاملترین و بهترین روش موجود در اینترنت در زمینه تشخیص جنسیت جنین در هفته های اول بارداری می باشد با کمک مطالب موجود در این روش شما میتوانید به راحتی و با احتمال بالای 98 درصدجنسیت جنین خود را در هفته های اول بارداری بدون نیاز به سونوگرافی تشخیص بدهید. اگر هفته دوم را پشت سر گذاشته اید این روش به راحتی به شما کمک می کند .شایان به ذکر می باشد که جنسیت جنین از همان هفته اول بارداری مشخص می شود .این روش بعد از هفته دوم باداری قابل استفاده می باشد. مطالب آن تکراری نمی باشد. برای اولین بار در فضای اینترنت به فروش گذاشته شده است. این روش بهترین و درست ترین روش می باشد و با روش هایی مثل تشخیص جنسیت جنین با گل کلم -جوش شیرین -نمک-جدول چینی-روش بوعلی سینا- چشم -ویار و موارد مشابه فرق دارد.همچنین این روش یک روش تغذیه ای برای بارداری نمی باشد در واقع شما بعد از بارداری و زمانی که هفته دوم بارداری را تمام کردید با کمک روش موجود در این پکیج میتوانید جنسیت جنین خود را تشخیص بدهید البته بجز این روش دو راه حل دارید یا باید به مرکز ژنتیک مراجعه کنید یا باید صبر کنید تا هفته 12 و اکثرا هفته 18 تمام شود و سونوگرافی انجام دهید. روش مورد استفاده در تاریخ باستان بوده است زمانی که علم پزشکی و وسایل آن به مشابه امروز وجود نداشته است  واحتمال درست بودن آن بالای 98 درصد بوده است.چنانچه هفته دوم بارداری را تمام کرده اید ومشتاق به فهمیدن جنسیت فرزند خود به هر علتی می باشید می توانید از این روش استفاده کنید

برای ورود به سایت اینجا را کلیک کنید

خیلی شبیه ان تی منه. مال من پسر بود.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
خیلی شبیه ان تی منه. مال من پسر بود.

منم سونو دخترا رو نگاه کردم قسمت شرمگاهی چیزی ندارن اصولا .من توجه کنی یه چیزایی میبینم .😁😁😁