من هفت جلسه دایود رفتم و دو سال هم هست که شار ژ میرم، تا الان خیلی راضی بودم ولی الان یک ماهه که یهو بیکینی م زیاد شده! میخواستم ببینم اگه کوترا بهتره ادامه شو کوترا برم، شما تهرانی؟ کدوم کلینیک میری؟
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
نه عزیزم، در واقع آی پی ال اصلا لیزر نیست! یک نوع نور هست!
من 6 سال پیش 8 جلسه چونه و پشت لب رفتم پشت لبم خوبه اما تو چونم اونموقع کم شد اما چون پلی کیستیکم باز امسال حس کردم چونم ده دوازده تا مو داره دیروز رفتم حالا ماه بعد نوبت دارم میپرسم چیه
من 6 سال پیش 8 جلسه چونه و پشت لب رفتم پشت لبم خوبه اما تو چونم اونموقع کم شد اما چون پلی کیستیکم با ...
آره لامصب این قسمتهایی که هورمونیه خیلی دیر جواب میده، وگرنه من الان از پاهام خیلی راضیم، شاید اگه تواین هشت سال هم سالی یکبار شار ژ میرفتی نتیجه میدادها
اره اشتباه کردم الانم دستامو شروع کردم اگه نتیجه بگیرم پاهامم میکنم اما شجاعت زیر بغل و بیکنی رو تو ...
خب دست و پا رو باهم بزن که الاف نشی دیگه! ساق پا بهترین قسمت بدنه که به لیزر جواب میده مخصوصا اگر چندسال ژیلت کرده باشی، ولی ران پاهات اگر نازکه خیلی جواب نمیده دیگه، من زیربغل رو بخاطر غدد لنفاوی که داره ترسیدم بزنم ولی بیکینی رو زدم، من خیلی آستانه دردم پایینه ولی یکساعت قبل کل بیکینی و خط باس ن رو کرم زایلاپی میزنم و پلاستیک میذارم روش، وقتی رفتم اونجا میشورم و بعد لیزر هم بلافاصله کیسه یخ میذارم اصلا دردشو زیاد حس نمیکنم، بعدم اصل کار بیکینی هست دیگه وقتی از ژیلت کردنش راحت میشی واقعا حس خوبیه...
خب دست و پا رو باهم بزن که الاف نشی دیگه! ساق پا بهترین قسمت بدنه که به لیزر جواب میده مخصوصا اگر چن ...
ممنون عزیزم از راهنماییت اره کار خوبی کردی زیر بغلو انجام ندادی...زایلاپی دارم ایندفعه میزنم ممنون...احتمالا دفعه بعد پاهامم اضافه کنم ...در مورد بیکینی باید فکر کنم😶😖شاید کم کم جسارتشو پیدا کردم