2777
2789
عنوان

لیزر

3003 بازدید | 21 پست

سلام دوستان، کسی تا بحال لیزر الکساندر کوترا یا مدیواستار برای موهای زائد رفته؟

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
والا من دیروز لیزر بودم اما دستگاهشو نمیدونم نپرسیدم فقط گفت ترکیبی لیزر میکنم 3 جلسه اول یه دستگاه ...

انقدر داری هزینه میکنی دقیق بپرس و راجع بهش سرچ کن عزیزم، شاید آی پی ال باشه! البته اینکه میگی ترکیبی هست احتمالش زیاده کوترا باشه، شما کدوم قسمتا رو زدی و هزینه ش چقدر شد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستام تا ارنج و چونه جلسه ای 100

من هفت جلسه دایود رفتم و دو سال هم هست که شار ژ میرم، تا الان خیلی راضی بودم ولی الان یک ماهه که یهو بیکینی م زیاد شده! میخواستم ببینم اگه کوترا بهتره ادامه شو کوترا برم، شما تهرانی؟ کدوم کلینیک میری؟

آی پی ال مگه خوب نیست؟یکیشو گفت آمریکاییه اونیکی رو نمیدونم ایندفعه برم میپرسم 

نه عزیزم، در واقع آی پی ال اصلا لیزر نیست! یک نوع نور هست!

نه عزیزم قزوینم کلینیک اوان

منم تا تهران شش ساعت راه دارم ولی برای لیزر می اومدم! انشالله که نتیجه بگیری عزیزم، جلساتت رو حتما منظم و سروقت برو

نه عزیزم، در واقع آی پی ال اصلا لیزر نیست! یک نوع نور هست!

من 6 سال پیش 8 جلسه چونه و پشت لب رفتم پشت لبم خوبه اما تو چونم اونموقع کم شد اما چون پلی کیستیکم باز امسال حس کردم چونم ده دوازده تا مو داره دیروز رفتم حالا ماه بعد نوبت دارم میپرسم چیه 

من 6 سال پیش 8 جلسه چونه و پشت لب رفتم پشت لبم خوبه اما تو چونم اونموقع کم شد اما چون پلی کیستیکم با ...

آره لامصب این قسمتهایی که هورمونیه خیلی دیر جواب میده، وگرنه من الان از پاهام خیلی راضیم، شاید اگه تواین هشت سال هم سالی یکبار شار ژ میرفتی نتیجه میدادها

آره لامصب این قسمتهایی که هورمونیه خیلی دیر جواب میده، وگرنه من الان از پاهام خیلی راضیم، شاید اگه ت ...

اره اشتباه کردم الانم دستامو شروع کردم اگه نتیجه بگیرم پاهامم میکنم اما شجاعت زیر بغل و بیکنی رو تو خودم نمیبینم ووی دردش زیاده😧

اره اشتباه کردم الانم دستامو شروع کردم اگه نتیجه بگیرم پاهامم میکنم اما شجاعت زیر بغل و بیکنی رو تو ...

خب دست و پا رو باهم بزن که الاف نشی دیگه! ساق پا بهترین قسمت بدنه که به لیزر جواب میده مخصوصا اگر چندسال ژیلت کرده باشی، ولی ران پاهات اگر نازکه خیلی جواب نمیده دیگه، من زیربغل رو بخاطر غدد لنفاوی که داره ترسیدم بزنم ولی بیکینی رو زدم، من خیلی آستانه دردم پایینه ولی یکساعت قبل کل بیکینی و خط باس ن رو کرم زایلاپی میزنم و پلاستیک میذارم روش، وقتی رفتم اونجا میشورم و بعد لیزر هم بلافاصله کیسه یخ میذارم اصلا دردشو زیاد حس نمیکنم، بعدم اصل کار بیکینی هست دیگه وقتی از ژیلت کردنش راحت میشی واقعا حس خوبیه...

خب دست و پا رو باهم بزن که الاف نشی دیگه! ساق پا بهترین قسمت بدنه که به لیزر جواب میده مخصوصا اگر چن ...

ممنون عزیزم از راهنماییت اره کار خوبی کردی زیر بغلو انجام ندادی...زایلاپی دارم ایندفعه میزنم ممنون...احتمالا دفعه بعد پاهامم اضافه کنم ...در مورد بیکینی باید فکر کنم😶😖شاید کم کم جسارتشو پیدا کردم