2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنینم کمه؟

160 بازدید | 7 پست

به حساب خودم باید ۷ هفته کامل باشم ولی سونو گفت ۶ هفته و ۳ روز.۶میلی متر بود و ضربانش ۱۱۶ بود.یکم نگران شدم کم نیس؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته قبل ۶هفته و ۳روز بودم رفتم سونو گف قلبش تشکیل شده و ضربان داره اما نگف ضربانش چنده ۷ میلی ...

تو برگه سونو تون هم نزده؟آخرین پریودتون کی بوده؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
تو برگه سونو تون هم نزده؟آخرین پریودتون کی بوده؟

۱۵ اسفند

فقط اندازه نوشته و گفته ک همه چی نرماله

جنین در ساک حاملگی و کیسه زرده دیده شد ،قلب جنین تشکیل شده و دارای ضربان‌میباشد

دکترم گف ک عالیه اصلا نگران‌نباش

احتمال سقطت هم ۰ هست

خدا حال همه رو خوب کنه..
۱۵ اسفند فقط اندازه نوشته و گفته ک همه چی نرماله جنین در ساک حاملگی و کیسه زرده دیده شد ،قلب جنین ...

چرا گفته احتمال سقطت هست؟