2821
2789
عنوان

فقط پسرهای سایت بیان 🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 28 پست
خب حالاچرامیزنینش خانومااااااا

والا عجب گیری کردیم

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂
این حانومای ک جبهه میگیرن منو یاد اون زنای تو کوچه ک میشینن صبح تاشب در و همسایه رو میپان لگ غریبه ا ...

احسن 👏👏

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جمع خاله ها😐😐😐 خدا قوت برادران

مگه نگفتم فقط پسرا بیان؟😐😐

کسی به من اینجوری بگه میگم چه بهتر داری خودت محترمانه گورتو گم میکنی تادرودی دیگر بدرود 😆

شاید دوست داره ،هم میخواد حرصت بده 🤔

این حانومای ک جبهه میگیرن منو یاد اون زنای تو کوچه ک میشینن صبح تاشب در و همسایه رو میپان لگ غریبه ا ...

تو هم منو یاد دخترایی ک جلو پسرا خودشیرینی میکنن تا بیان بگیرتشون میندازی😂😂😂

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
تو هم منو یاد دخترایی ک جلو پسرا خودشیرینی میکنن تا بیان بگیرتشون میندازی😂😂😂

اخی عزیزم شما تو مجردی این اخلاقارو داشتی؟مشخصه خوب بلدی.

من خودم شوهردارم و اصلا خودشیرینی نمیکنم ولی فرهنگ مجازی دارم شماهم فرهنگشو یاد بگیرخوبه واست

اخی عزیزم شما تو مجردی این اخلاقارو داشتی؟مشخصه خوب بلدی. من خودم شوهردارم و اصلا خودشیرینی نمیکنم ...

من حرفای شما رو کلا قبول دارم 😍

اخی عزیزم شما تو مجردی این اخلاقارو داشتی؟مشخصه خوب بلدی. من خودم شوهردارم و اصلا خودشیرینی نمیکنم ...

اره خوب بلدم 😊

من فرهنگ مجازی دارم البته جنبه مجازی هم دارم😁

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز