2777
2789
عنوان

طلا خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 85 پست
عزیزم مطمئنی گرمی ۴۴۶ حساب کرده؟ آخه ۲۰ گرم با ۴۴۶ تومن اگه حساب کرده باشه میشه ۸ میلیون و نهصد و بی ...

اره عزیزم، اجرتشم حساب کن آخه،13 درصد زد، تازه مالیات نزد براش وگرنه میشد یازده و هشتصد

تیکر به وقت سزارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ پس چرا قیمت طلا دست دو پایینتر اعلام میکنن

عزیزم طلای دست دوم

بهش سود ، اجرت ، مالیات نمیخوره

پول طلای  خام رو میدین ک اصولا یه مبلغ نهایت گرمی ۲،۳ ت بیشتز از طلای خام ک برای طلافروش سود داشته باشه

از طلای نو پایین تره ، ولی از گرم طلای خام اصلا ارزون تر نیست

یادم تورو فراموش..
کی باید خرید. من میخوام بخرم تا ۲ سال بعد بفروشم

اگه میخوای نگهداری بخر خوبه منم اسفند ماه تو همین قیمتا خریدم یه مقدار طلا برای نگهداشتن گرفتم 

ولی اشتباه کردم وقتی طلا 480شد نفروختم دوباره اومد رو 430بخرم میدنستما ولی دیر جنبیدم ،یه تومن سود میکردم

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در روزهای پایانی ماه شعبان مدعی شد که بازار طلا و سکه ایران تحت تاثیر بازار های جهانی قرار دارد و به همین دلیل ماه مبارک رمضان تاثیر چندانی بر بازار نخواهد داشت.

به گزارش بانکی دات آی آر، احمد وفادار رئيس اتحاديه طلا و جواهر استان تهران با بيان مطلب فوق افزوده بود: ماه رمضان بر قيمت طلا تأثير چنداني ندارد چرا که قيمت طلا و سکه وابسته به قيمت هاي جهاني و قيمت ارز داخلي است و در صورتيکه قيمت ارز دچار نوسان شود طلا در کشور هم دستخوش افزايش و کاهش قيمت مي شود.

وی همچنین مدعی شده: تحريم ها هيچ اثري روي نرخ طلا ندارد و خوشبختانه وضعيت قيمت ها ثابت است چرا که ظرف يک هفته گذشته نوسان قابل توجهي در بازار سکه و طلا ديده نشده و اين وضعيت تا زماني که قيمت دلار ثابت باشد ادامه دارد.

این درحالیست که بازار طلا و جواهر کشور هم مانند همه بازار ها می بایست تحت تاثیر عرضه و تقاضا باشد و در ایام ماه مبارک که تقاضا کاسته می شود قیمت ها هم به نسبت کم شود.

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

من میخام نیم ستم رو بفروشم اینو بخرم

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
این چه حرفیه ؟؟الان دست دوم ۴۴۰ هست. مگه شما کجا زندگی میکنید. والا دیروز قیمت کردم ۴۶۰ نو

وای ببخشید من قیمت امروز چک کردم دیدم زده ۳۸۰. نمیدونستم قیمت خریده یا فروش😶

این چه حرفیه ؟؟الان دست دوم ۴۴۰ هست. مگه شما کجا زندگی میکنید. والا دیروز قیمت کردم ۴۶۰ نو

اره دست دو هم گونه دوستمون نخریده که بفروشه خریده که نگهداره بنابراین ضررش تو سالیان جبران میشه

لطفا لایکم نکنید ممنونم