2777
2789
عنوان

طلا خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا خانما کی میخوای بفهمید قیمت طلا جهانیه ربطی ب عید و رمضون نداره😬😩😧😭

والا نظر منم همینه. ولی واقعا میاد پایین نمیدونم چرا

انگار یه قسمتی از قیمت به بازار داخلی مربوطه

نه بابا حوصله داری خیلی هم کار خوبی کردی، ما ادمها کلا همینجوریم وقتی طلا نداریم حرص میخوریم وقتی هم ...

آی گفتی،خیلی اخلاق بدیه،همش میگفتم طلا بخرم الان میگم چه معنی داره یازده تومنو بندازم دستم

تیکر به وقت سزارین
دست دوم 380 تومان؟ عزیزم من چند بار دسته دوم گرفتم به قیمت طلای خام حساب میکنن ها،یعنی اجرت و مالیا ...

اشتباه کرد یه چیزی گفت😁

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
فکر نکنم بیاد پایین،فوقش گرمی ده تومن این ور اونور میشه

اره میگم قبل عید یکم خوب اومده بود پایین خواهرشوهرم فوری پرید خرید این منتظر موند بازم بیاد پایین الان به غلط کردن افتاده اون موقع باید میخرید به من چه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
گذاشتم،بیست گرم و چند سوتشو نفهمیدم،شد ده ملیون و نهصد

اوووف خدای من چقد گرون شد طلا

من همینو دارم تازه سی گرمه سه وپونصد خریدمش چندسال پیش.مبارکت باشه عزیزم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩