2777
2789
عنوان

بچها دعا کنید برام.دعا کنید دعا کنید😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 23 پست
دشمنت آواره چه حرفیه ؟ هیچ کاری نمیتونین بکنین ؟ الان کجا ساکنین ؟

به هررررررر دری زدم ولی نشد.یعنی هرکاری فکرشو بکنی.کسی رو ندارم که کمکم کنه .هنوز تو خونه ایم منتها تا اخر هفته.

عجب صبری خدا دارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل همسرتون چیه ؟ پس انداز ندارین ؟ پدر و مادرتون ؟ یا پدر و مادر ایشون ؟ اینجا دعا جواب میده به نظر ...

پیک موتوریه.پس انداز نداریم با روزی ۴۰ تومن و قرض داشتن نتونستم پس اناز کنم.پدرمادرامون هم کمکی نمیکنن شایدم واقعا ندارن که کمک کنن.دعا نخوام چی بخوام؟ بنظرت کسی کمکم میکنه عزیز دلم؟ بریدم دبگه

عجب صبری خدا دارد...

چی بگم والا . کدوم شهری ؟ یه مدت به نظرم خونه مادر و پدرت یا مادر و پدر ایشون ساکن بشین و ایشون همین یه شغل و دارن ؟

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
چی بگم والا . کدوم شهری ؟ یه مدت به نظرم خونه مادر و پدرت یا مادر و پدر ایشون ساکن بشین و ایشون همین ...

مشهدم خانوادهامون یک شهر دیگن. نه شغلای دیگه داشت ولی از بس پولشو خوردن پیک موتوری شد

عجب صبری خدا دارد...

فکرم جایی نمیره راستش تا بحال تو این موقعیت نبوده واقعا خدا بهت صبر بده هیات های نیکوکاری و اینا تو گیلان که زیاده حالا نمی‌دونم خراسان چطوره بچه دارین ؟

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫