2777
2789
خیلی ممنونم میشه بگین سبزی ماهی چه سبزی هایی هست؟ و شیرین کردن یعنی چی؟ 

نگاه ما جنوبیا میگیم سبزی ماهی شاید ی اسم دیگه هم داشته باشه من نمیدونم ولی  من بسته بندیشو میگیرم رو بسته اش نوشته سبزی ماهی

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ......... یادگاری که در این گنبد دوار بماند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما برو سوپری بگید سبزی ماهی خودشون بهتون میدن و شیرین کردن یعنی شما وقتی تکه تکه اش کردین همون مقدا ...

چه جالب

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪
خانوماي گل شما ماهي شير رو فقط سرخ ميكنين!؟؟ من شير گرفتم ولي وقتي سرخش ميكنم مزه ي جالبي نداره&nbs ...

ماهی شیر باید خیلی سرخش کنید برش دو سانتی بزنید و ارد و ادویه و زردچوبه و ی ذره فلفل با هم قاطی کنید داخلش غلطش بزنید بعد تو روغن داغ سرخش کنید

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ......... یادگاری که در این گنبد دوار بماند
نگاه ما جنوبیا میگیم سبزی ماهی شاید ی اسم دیگه هم داشته باشه من نمیدونم ولی  من بسته بندیشو میگ ...

اوهوم باشه ممنونم🌹🌹🌹

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪