2777
2789

سلام خانوما من دیروز بازار شهرمون بودم ماهی قباد بندری خریدم تاکید میکنم قباد بندری گوشتش تیره ست و پوست سفتی داره  چجوریا میتونم بپزمش چند تا دستور پخت عالی بهم بدین لطفا ممنوووووون

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم این ماهی و با سیر و پیاز و ی لیوان اب بزار بپزه بعد استخوان و پوستشو جداکن و گوشتشو دربیا ...

خیلی ممنونم اینم روش جالبی بود و بلد نبودم

ته دیگ بزار خیلی خوشمزه میشه تیکه تیکه کن برنج رو ک پخته شد ریختی آبکش توی دیگت پیاز سرخ کن و بعدش سبزی ماهی تفت بده با ادویه و فلفل بیرونش بیار بزارش کنار بعدش ماهیاتو از قبل ک نمک زدی شیرنش کن خشکش کن داخل زردچوبه و آرد و ادویه غلط بده ی طرفشو سرخ کن طرف دیگش رو بزار زیر شعلتو برا دم برنج کم کن سبزی ماهیا و پیازاتو بریز رو ماهی و ی زره آبم بهش بده خیلی کم بعدش برنج بریز نیم کش ن بزار دم بیاد

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ......... یادگاری که در این گنبد دوار بماند
ته دیگ بزار خیلی خوشمزه میشه تیکه تیکه کن برنج رو ک پخته شد ریختی آبکش توی دیگت پیاز سرخ کن و بعدش س ...

خیلی ممنونم میشه بگین سبزی ماهی چه سبزی هایی هست؟ و شیرین کردن یعنی چی؟ 

خانوماي گل شما ماهي شير رو فقط سرخ ميكنين!؟؟ من شير گرفتم ولي وقتي سرخش ميكنم مزه ي جالبي نداره&nbs ...

ما اول ماهی رو تو آبلیمو وآب زعفرون و یکم سیر رنده شده طعم دار میکنیم بعد چند دقیقه رطوبتشو میگیریم میزنیم تو آردو ادویه ی ماهی و سرخ میکنیم

خیلی ممنونم میشه بگین سبزی ماهی چه سبزی هایی هست؟ و شیرین کردن یعنی چی؟ 

شما برو سوپری بگید سبزی ماهی خودشون بهتون میدن و شیرین کردن یعنی شما وقتی تکه تکه اش کردین همون مقداری ک میخاید درست کنید نمک بزنید ک ی حدودا نیم ساعتی نمک روش باشه بعدش برا سرخ کردنش ماهیا رو بشورید اینجوری نمک به خورد ماهی میره

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ......... یادگاری که در این گنبد دوار بماند