2777
2789
عنوان

بیاین عکسو ببینید نظر بدید

390 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

این لینکو ببینید 

بنظرتون گبه واسه اتاق نشیمن مناسبه؟

یا فرش بهتره؟

https://www.instagram.com/p/Bt2yGkSgzUz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1g5bm3iirod01

تعداد رای : 16
نظرسنجی
فرش
13
81%
گبه
3
18%

طبیعیه این عزیزم؟؟؟

خیلی خوشگله.من دوس دارم خونه فرش اصلی ماشینی باشه.مسند و بقیش مث مثلا فرش راهرو طبیعی.مامانم بیچاره کرده مارو.فرش طبیعی پهن کرده خعای گنده و کلفته.خونمرو کوچیک نشون میده.راهرو و مسند هارو نگم😐😐😐😑😑😑😑😢😢😢😢😢

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرش طبیعی یعنی چی؟    

اوهوووم وللش .ماداریم اصن جالب نیس

تازه بو هم میده😷😷پرزاش میره تو پوستت😢😢گرد وخاکم جمع میکنه بخاطر طبیعی بودنش😐😐😐

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
آها متوجه شدم منظورت الیاف طبیعیه

فرش دستباف.

من فک کردم شوخی کردی😂😂😂😂

فرش دستباف. من فک کردم شوخی کردی😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اخه الیاف طبیعیا از پشم گوسفندو...ست

دستبافت که عالیه

یکم فقط نمیشه روشون نشست

البته من یدونه قدیمیشو دارم کوچیکه ولی عالیه اصلا پهن نمیکنم

گبه دوست دارم

ولی این عکسی رو ک گذاشتید  رو ، طرح ش رو نپسندیدم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 اخه الیاف طبیعیا از پشم گوسفندو...ست دستبافت که عالیه یکم فقط نمیشه روشون نش ...

آها بیا لنگه مامانمپیدا شد😐😐😐😐😐

خب دستبافت با ارزشه😂 برم با مامانت دوست بشم باهم از فرش حرف بزنیم😁

مامانم خیلی خودخاهیه.النگو ۳۵ گرمی خودم رو دادم فروخت طبقه اول خونمون رو ساختن باهاش.یک ماه پیش بهش گفتم.مامان ۵سال گذشته النگمو بخر بده حداقل ۱۵گرمیشو بخر.یا ی لپ تاپ بخرم برام‌۳تومنه Asusنخریداما رفت یه جفت شش متری دستبافت زاپاس خرید براخودش ۱۰.۵میلیون تومن.پهنم نمیکنه حتی😢😢😢