2777
2789
عنوان

لطفا با تاپیک های تخیلی بقیه رو الاف نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 248 پست

همینو بگوو

انگار ما خونواده مذهبی ندیدیم تا حالا 

نذاشتن سقط کنی درست 

ولی بخاطر ابروشونم شده یه جوری برات مراسم میگرفتن بری سر خونه زندگیت دهن مردم بسته شه 

اینکارا مال خارجیاست ک به این چیزا اعتقاد ندارن

👄💄👠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم   عین این یکی که میگفت بچه ام ۱۶ ماهه هست خونه پدرم منتطرم برم دانشگاه بعدا واسم جشن بگیریند دروغ بسه       

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
همینو بگوو انگار ما خونواده مذهبی ندیدیم تا حالا  نذاشتن سقط کنی درست  ولی بخاطر ابروشو ...

ملت خو کور نیستن بچه هم خو نمیشه بکنی نو بقچه میشه؟؟

تو ارزوی من بودی عزیزم ....
بابا میگه ۱۳سالم بوده حامله شدم عقد کردم بچه ام الان ۲سالشه خونه بابامم چمدونم خارجی بوپ

😮😮😮واقعا بعضیاهم بیکارن و قوه تخیل عالی بابا بشین هری پاتر ایرانی بنویس بااین قوه تخیل

موافقم   عین این یکی که میگفت بچه ام ۱۶ ماهه هست خونه پدرم منتطرم برم دانشگاه بعدا واسم جشن ب ...

دقیقا مذهبی هم بود مذهب هنوز تعریف نشده 

ميدوني چيه؟!قطعا اين اخرين تاپيك من بود 

من باهاتون واقعا صادق بودم ولي بدتر از چيزي كه فك ميكردم جواب داديد

حرفي ندارم فقط اينكه اگه تو هم جاي من زندگي ميكردي با دختري ك هرجا ميره بهش ميكن تجاوز شده بهت؟!

تو هم قطعا همونكاري ميكردي ك من كردم 

يك لحظه فكر كن جامون عوض ميشد

دوست داشتي راجبت اينطوري فك كنن؟!

من سعي كردم منظقي باهات حرف بزنم 

نظري ندارم واقعا...

فردا همه جا پر ميكنن كه من دروغ گفتم 

و اميدوارم يكروز به حايي برسيم ك كسي براي ثابت كردن خودش نياز به قسم نداشته باشه 

قضاوت فقط کار خداست...
واقعا کنکور و کار شوهرش ایقد مهم بود که با بچه خونه بابات واستی 😐 نمیفهمم اصن  من مجردم کتکور ...

😂😂والا که دروغه گردن من دروغ میگن اصلا هیچ کس هنوز به این درجه نرسیده ته تهش حامله میشن عقدش میکنن ته تهش عقد باشه عروسی میکنن سریع 

ميدوني چيه؟!قطعا اين اخرين تاپيك من بود  من باهاتون واقعا صادق بودم ولي بدتر از چيزي كه فك ميك ...

رفتی درم ببند

البته با کاربری جدید میای باز ملتو سرکار میذاری 🤔

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐