2777
2789
عنوان

😔😔خانوما لطفابیایین

231 بازدید | 16 پست

سلام دختر۲۴ساله ای هستم و۵ساله ک بایه پسررابطه دارم (رابطه عاطفی فقط)هردوهمدیگرودوست داریم وداریم برای ساختن ایندمون تلاش میکنیم.اماچندماهی میشدک هربحث کوچیک بینمون به یه دعوای بزرگ کشیده میشد.همه ی دعواهاروهم من درست میکردم سرهرمسئله ی کوچیکی یه بهانه گیرمیاوردم وانقدردعوارو کش میدادم و بزرگ میکردم واصرارهم داشتم ک دیگه نمیخوامت تلاش میکرد ک دلجویی کنه و دلموب دست بیاره ومشکلو درست کنه امامرغ من یه پاداشت بااینکه اصلاب حرفی ک میزدم هیچ اعتقادی نداشتم امابازهم ادامه میدادم تاجایی ک ب کات میرسوندمشو هی میگفتم خداحافظ تاخسته میشدوتسلیم میشداونم میگفت خداحافظ چندروز صبرمیکردم اما خودم بهش زنگ میزدم هردفعه برمیگشت ب رابطه و دوباره همون مردعاشق میشد (بخاطر شرایط کاریش ۲ماه یه بارهمو میدیدیم اما همیشه نبودناشوهرجوری ک میتونست جبران میکردشاید دلتنگی باعث میشد بهانه گیربشم)امااین باراخرک سرمسخره ترین چیزممکن دعواراه انداختم حرفای خوبی نزدم بهش گفتم دوستت ندارم وحالم ازتک تک خاطراتی ک برام ساختی بهم میخوره گفت چشماتوببندفکر کن ببین حرفی ک زدی من لایقش بودم گفتم بارهابهش فکرکردم و باهمه وجودم میگم ک لایقترینی براش. فکرمیکردم مث همیشه دوباره برمیگرده و درست میشه این دفعه ام بعد چندروز پیام دادم اماجواب هیچکدوم از زنگاوپیامونداد فقط یه بارگفت زندگیتو بسازرابطه ما درست نمیشه.

اینارو گفتم ک بپرسم امکانش هست باشناختنو درست کردن رفتارغلط خودم. بعدتمام تلاش هایی ک کردم و جواب هیچکدوم از زنگامو نداد بازهم برگرده و رابطمون درست بشه؟

تاپیک @معجزات علمی  قران....! رو حتماا بخونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من باشم برنمیگردم

مردا اصلا حوصله کش دادن بحثو ندارن

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

ای بابا مردا از زن غر غرو متنفرن  تو بایید مایه ارامش طرف باشی ن جنگ اعصاب مرد هم حدی داره والا خسته شده ازت دیگه فرار کرده ناراحت نشیا ولی با شناختی ک از مردها داررم میگم

عزیزم هیچ چیزی مثه دعوا دوتا ادمو از هم سرد نمیکنه سردش کردی حالام تلاش کن ک درستش کنی وگرنه تا اخر عمرت پشیمون میشی 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

من خیلی بهش زنگ زدمو اس دادم اما جواب نداد باوجوداینکه قبلاهمه چیزو واسه من میخواست باوجوداینکه هیچوقت هیچ چیزی خارج ازعرف ازمن نخواسته بوده اما همیشه همه جاپشتم بودمو ازهرلحاظی منو ساپورت میکرد اما بادعواهاوبهانه گیری های من یهو برید انگار حق میدم بشع چون ماه هابود ک کارم شده بود دعوا سرهرچیز کوچیکو احمقانه ای و دوباره اشتی کردن هرچقدرم تودعوا تلاش میکزد ک درست شه من محل نمیدادم مرغم ی پا داشت اماباز بعد چندروز دلم تنگ میشد میرفتم سراعش بدون هیچ چیزی دوباره قبولم میکرد حتی واسه اینکه دلمو ب دست بیاره ی کادو میگرفت ک جایزه برگشتنت مهربون بودنت اماایندفعه فقط گفت ب زندگیت فکر کن حتی اگه ی درصدم ک دیگه امکان نداره رابطه ما درست شه مابازم ب یه هفته نکشیده همینه موضوعمون ودیگه جواب نداد هیچ کدوم از اساو زنگای منو

عزیزم هیچ چیزی مثه دعوا دوتا ادمو از هم سرد نمیکنه سردش کردی حالام تلاش کن ک درستش کنی وگرنه تا اخر ...

نمیدونم باید چجوری درست کنم وقتی حاصرنیست دیگه باهام حرف بزنه حق داره اون خیلی عاشق بود من قدرندونستم و الان نمیدونم باید چجوری درستش کنم

ای بابا مردا از زن غر غرو متنفرن  تو بایید مایه ارامش طرف باشی ن جنگ اعصاب مرد هم حدی داره والا ...

بعله همینطوره همیشه میگفت بساز باهام بزار زندگیمونو بسازم بریم سرخونه زندگیمون اما من...خیلی بچگی کردم فقط غر زدمو ازهرچیزی ایراد گرفتم

نمیدونم باید چجوری درست کنم وقتی حاصرنیست دیگه باهام حرف بزنه حق داره اون خیلی عاشق بود من قدرندونست ...

منم باهاش بحث کردم یه بار حرفای بدیم زدم وای یه ماه جواب اسامو نمیدادم اگه دعوامون میشد جتی اگه مقصرم نبود باز بعد سه روز زنگ میزد نازمو میکشید ولی اخرین بار ک دعوامون شد یه ماه جواب نداد بعد یه ماه اومد گف تو این مدت خیلیی فکرکردم خیلیم داغونم ولی ما باهم تفاهم نداریم باید پارو دلمون بزاریم ک کم کم همو فراموش کنیم منو میگی انگار اب جوش ریختن سرم  حالم به قدری بد شد ک دستام میلرزید  گف تو این چیزا تفاهم نداریم منم گفتم بهم یع فرصت دیگه بده ☹️

میدونم تقصیر من بود قبول  دارم با این حرفا تو نستم دوباره دلشو به دست بیارم😑الان درس شده ولی دیگع نمیزارم هیچ وقت قهرمون طولانی بشه یا اگه ببینم بحثمون داره به دعوا میکشه کلا بحثو عوض میکنم یا میگم فعلا باهم حرف نزنیم هردومون عصبانیم 

منم باهاش بحث کردم یه بار حرفای بدیم زدم وای یه ماه جواب اسامو نمیدادم اگه دعوامون میشد جتی اگه مقصر ...

ایشالا ک تاابد باهم خوب باشین 😍😍

من چندروزدیگه هیچ اسی ندادم گفتم بزارتنهاباشه شاید باتنهایی دلش ب رحم بیادو برگردم چون حق میدم بهش و قبول دارم ک تمام ناسازگاری ها دورشدنامون تقصیرخودمه ازش خواستم بهم ی فرصت بده اما چون بارهااین کارو تکرار کردمو همش بهانه و دعوا و کوتاه نیومدن بود واسش تکراری شده بود و گفت واسه منم اسون نیست جدایی اما میگذره ب زندگیت فکر کن (واسه منم دعا کن ک برگرده و بتونم جبران کنم بد بودن گذشتمو😔)

ایشالا ک تاابد باهم خوب باشین 😍😍 من چندروزدیگه هیچ اسی ندادم گفتم بزارتنهاباشه شاید باتنهایی دلش ...

تا جایی ک امکان داره نذار بینتون دعوا بشه و قهر طولانی بشه  بنظرت اگه دعوا راه بندازی چی میشه هیچی نمیشه فقد اینکه اولش ازت سرد میشه بعدم یهو میزاره میره تو میمونی و یه عالمه پشیمونی الانم اگع دوسش داری مثع من سعی کن درستش کنی و اخلاقتم بهتر کنی😘😘😘