2777
2789
عنوان

ازدواجو اهداف قبل و بعدش

139 بازدید | 16 پست

ازدواج باعث شده چ چیزایی بدست بیارین و چ‌ چیزایی از دست دادین؟؟؟؟کدومش واستون باارزش تر بوده؟؟؟چیزایی ک از دست دادین اذیتتون نمیکنه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه عشق‌ بی قید و شرط 

بدون ترس و استرس معرکه ست

اما بدی ازدواج اینه تا ناهار درست میکنی نوبت شام میشه از همه بدتر اصلا نمیدونی چی درست کنی

از اون بدتر باید تو خونه به خودت برسی

وقتی همسرم نیست هرچی دم دستم بیاد میپوشم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

چیزی که از دست دادم فرصت برای پیشرفت بود

اما در مقابل ارامش.امکانات.ازادی و استقلال و...به دست اوردم

خب ارزشش رو داشت اما فکر میکنم اگه دیر تر ازدواج میکردم نیازی هم نبود چیزی از دست بدم

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
چیزی که از دست دادم فرصت برای پیشرفت بود اما در مقابل ارامش.امکانات.ازادی و استقلال و...به دست اورد ...

بعضیا میگن باازدواج ازادیشون ازبین میره...اونا چطورن ب نظرتون؟؟؟

تجربه عشق‌ بی قید و شرط  بدون ترس و استرس معرکه ست اما بدی ازدواج اینه تا ناهار درست میک ...

منظورم شیطنتایی بوده ک قبل ازدواج دوسداشتین انجام بدین یا مثلا کارایی ک الان دیگه شوهرتون اجازه نمیده مث مسافرتای مجردیو....ازین چیزا منظورمه

بعضیا میگن باازدواج ازادیشون ازبین میره...اونا چطورن ب نظرتون؟؟؟

نمیدونم خب خیلی سخته

من برعکس خانواده محدود کنی داشتم اما شوهرم اهل محدودیت نیست و حتی خیلی جاها کمکم کرده که بیشتر تو اجتماع باشم

به نظرم به این موضوع خیلی باید دقت بشه تو ازدواج

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

بعضی کارارو افراد متاهل نمیتونن انجام بدن مثلا دوستی با جنس مخالف یا مسافرتای مجردی یا....ازین قبیل کارا...اگه کاری بوده ک انجام ندادین و ازدواج کردین الان ک بهش فک میکنین ازارتون نمیده؟؟؟چطور باهاش کنارمیاین؟؟

نمیدونم خب خیلی سخته من برعکس خانواده محدود کنی داشتم اما شوهرم اهل محدودیت نیست و حتی خیلی جاها کم ...

بنظرتون چطور باید کنار اومد باهمچین چیزایی؟؟؟؟مثلا من دوسداشتم برم مسافرت بادوستام ولی نشده الان ک ازدواج کردم اجازه ندارم....البته من مرد هستما ولی واسه مثال گفتم

بعضی کارارو افراد متاهل نمیتونن انجام بدن مثلا دوستی با جنس مخالف یا مسافرتای مجردی یا....ازین قبیل ...

من اینکارا رو انجام ندادم تو مجردی و واقعا الانم دلم نمیخواد انجام بدم.بستگی به شخصیت خود فرد هم داره من شخصا هرجایی با شوهرم بیشتر بهم خوش میگذره😁

منظورم شیطنتایی بوده ک قبل ازدواج دوسداشتین انجام بدین یا مثلا کارایی ک الان دیگه شوهرتون اجازه نمید ...

قبل ازدواج مطلقا ازاد بودم

ولی برای خودم حد و مرز داشتم

الانم همونم

فقط کمتر فرصت میکنم با دوستام برم بیرون

نهایت گیر دادنش هم اینه که وقتی میرم بیرون فقط بهش اطلاع بدم همین

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.