یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اما بدی ازدواج اینه تا ناهار درست میکنی نوبت شام میشه از همه بدتر اصلا نمیدونی چی درست کنی
از اون بدتر باید تو خونه به خودت برسی
وقتی همسرم نیست هرچی دم دستم بیاد میپوشم
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
بعضی کارارو افراد متاهل نمیتونن انجام بدن مثلا دوستی با جنس مخالف یا مسافرتای مجردی یا....ازین قبیل کارا...اگه کاری بوده ک انجام ندادین و ازدواج کردین الان ک بهش فک میکنین ازارتون نمیده؟؟؟چطور باهاش کنارمیاین؟؟
نمیدونم خب خیلی سخته من برعکس خانواده محدود کنی داشتم اما شوهرم اهل محدودیت نیست و حتی خیلی جاها کم ...
بنظرتون چطور باید کنار اومد باهمچین چیزایی؟؟؟؟مثلا من دوسداشتم برم مسافرت بادوستام ولی نشده الان ک ازدواج کردم اجازه ندارم....البته من مرد هستما ولی واسه مثال گفتم
منظورم شیطنتایی بوده ک قبل ازدواج دوسداشتین انجام بدین یا مثلا کارایی ک الان دیگه شوهرتون اجازه نمید ...
قبل ازدواج مطلقا ازاد بودم
ولی برای خودم حد و مرز داشتم
الانم همونم
فقط کمتر فرصت میکنم با دوستام برم بیرون
نهایت گیر دادنش هم اینه که وقتی میرم بیرون فقط بهش اطلاع بدم همین
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.