2777
2789
عنوان

یعنی میشه یه روزی منم خنگ نباشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب هر کی یه جوره اینکه نمیتونی جواب بدی خنگی نیست ...خیلی وقتا ادب و متانته و بزرگی

ادب و متانت و بزرگی رو باید برا اهلش به کار برد

برا من که جز سو استفاده و بی احترامی و پرتوقعی هیچی نداشت

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چه طوری 15 نفرو با 50 تومن مهمونی میده    

به راحتی ماکارونی میپزه برای ده نفر با سویا میشه ده دوازده تومن دو کیلو سیب میگیره از میدون تره بار ده تومن چایی که همه دارن یه قندون قند دو تومن شکلات با یه دو تومنم ‌پفیلا درست میکنه 

یه کلاس اموزشی برامون بذار باجاریت بیشتراشناشیم 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
یعنی من خوبم؟؟که در برابر هر رفتار و حرفی عین ماست لبخند میزنم

اره پس دریدگی و کولی بازی دراوردن خوبه 

شایو به نظر شما زرنگ باشه ولی نطمین باش پشت سرش حرف زیاده

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار
به راحتی ماکارونی میپزه برای ده نفر با سویا میشه ده دوازده تومن دو کیلو سیب میگیره از میدون تره بار ...

نه خواهر همه ی کتف و بال های یه سال مرغ خریدناشو رو ذغال کباب میکنه میده بهمون به اسم جوجه

اره پس دریدگی و کولی بازی دراوردن خوبه  شایو به نظر شما زرنگ باشه ولی نطمین باش پشت سرش حرف زی ...

نه ماست بودن خوبه نه دریدگی و کولی بازی

سیاست،باید این گزینه رو داشته باشی تا گلیمتو از آب بکشی

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

میبینم که جاری توام مث جاری من ادم نیس حیف نون

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
واقعا؟؟همش فکر میکنم خیلی دنیا ندیده و خاااااامم

نه اصلا همچین فکری نکن 

من که دیدم هرکی اینجور حاصر حواب بوده و گستاخی کرده هیچکی ازش خوشش نیومده .شاید جلو چشم طرف ازش حساب ببرن ولی پشت سرش حرف زیاد درمیارن 

سکوت بهترین پاسخ به بد خلقی هاس. 

به قول ضرب المثل که میگه جداب ابلهان خاموشیست

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار
نه ماست بودن خوبه نه دریدگی و کولی بازی سیاست،باید این گزینه رو داشته باشی تا گلیمتو از آب بکشی

همه بهش میگن خیلی سیاست داره خیللی میدونه...لابد پشت منم میگن شل مغز بیچاره😆😆

والا به خدا اگه بذارم کپ میکنین

بذار بلکه منم هدایت شدم امار خنگول بازیم دیگه دررفته ازدستم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.