مثل جاریم...همه چیو رو هوا بگیرم...جواب هر کیو در صدم ثانیه بذارم کف دستش...جوابام تو آستین آماده باشه...یه مهمونی پونزده نفره رو با پنجاه تومن جمع و جورش کنم...رفتارای بد شوهرو بچه هامو به بهترین نحو ممکن ماست مالی کنم...بدونم که گاهی میشه جواب یه سوال یه نفرو اصلا نداد...ای خداااا چرا منو اونجوری نیافریدی ی ی ی ی
خوب هر کی یه جوره اینکه نمیتونی جواب بدی خنگی نیست ...خیلی وقتا ادب و متانته و بزرگی
ادب و متانت و بزرگی رو باید برا اهلش به کار برد
برا من که جز سو استفاده و بی احترامی و پرتوقعی هیچی نداشت
فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
به راحتی ماکارونی میپزه برای ده نفر با سویا میشه ده دوازده تومن دو کیلو سیب میگیره از میدون تره بار ده تومن چایی که همه دارن یه قندون قند دو تومن شکلات با یه دو تومنم پفیلا درست میکنه
اره پس دریدگی و کولی بازی دراوردن خوبه شایو به نظر شما زرنگ باشه ولی نطمین باش پشت سرش حرف زی ...
نه ماست بودن خوبه نه دریدگی و کولی بازی
سیاست،باید این گزینه رو داشته باشی تا گلیمتو از آب بکشی
فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗