2777
2789

چرا بعضی ها با سونو ان تی جنسیت بچه رو میدونن بدون احتمال و بعضی ها نه،و اینکه من نزده جفت خلفی یا قدامی و یا نگفته زمان زایمانو بعضی هارو زده 🧐🤨

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو سونو ان تی هم موقعیت جفتم قدامی بود گفتش هم جنسیت صد در صد گف پسره،،،الان پسرم بدنیا اومده ۴ ماهشه😍

بستگی ب تبحر دکترو تجهیزات سونولوژیست

از اجاره نشینے خسته شدم،ی صلوات واسه خونه دار شدنم میفرستی😞

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

وياراتو بگو چه حالي داري چي دوس داري

فقط چیزای ترش و شور دوس دارم اصلا شیرینی دوس ندارم ویاری ک خیلی شدید بود کباب گوشت گوسفندی بود 

سونو ان تی خیلی وقتها اشتباه میگه به نظرم هرچقدر دیرتر برای جنسیت بری بهتره

اره این فقط ان تی بود اما دوس داشتم بدونم زودتر😊فرقی ام نداره چون نه دخترم دارم نه پسر اما میخوام بدونم چیه فندقم ک باهاش ارتباط برقرار کنم زودتر و بهتر 

فقط چیزای ترش و شور دوس دارم اصلا شیرینی دوس ندارم ویاری ک خیلی شدید بود کباب گوشت گوسفندی بود 

احتمالا دخترباشه..بازم نميدونم من مثه شما گوشت خيلي علاقه پيدا كرده بودم ولي شيريني دوس داشتم