2777
2789
عنوان

رشد کم جنین و وزن کم 😕😕

3417 بازدید | 44 پست

من طبق تاریخ پریود اول 38 هفته هستم ولی از ماه پیش سونوهام سه هفته کمتر بود . امروز رفتم داپلر علاوه بر سه هفته وزنش هم 2200 بود .😢 اندازه سرش هم 32 هفته بود . یکماه هم پیش هم تو سونو اندازه سرش 32 هفته نشون میداد. 

دکترم پنجشنبه وقت سزارین داده خیلی استرس دارم . نمیدونم تا اخر هفته چقدر میتونه وزن بگیره . کسی تجربه نوزاد با این وزن داشته؟؟ 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

پسر منم ۲۲۵۰ بود وزن تولدش.اما زایمان زود رس داشتم ۳۵ هفته بودم

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون چی بود شما؟ تو دستگاه رفت؟ بعدش زود وزن گرفت؟ 

کبسه اب پاره شد.نه خدا را شکر دستگاه نیاز نداشت.۲ ماهش که شد کلی تپلی و تو دل برو شده بود🙂

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
بچه منم ۲۷۶۰ بود وقتی به دنیا اومد خیلی ریز بود ولی بعد که شیرخودمو دادم بهتر شد نگران نباش 

من میگم خدا کنه 2500 بشه وزنش . شیردهی بهش سخت نبود؟ چونه اش ضعیف نبود واسه شیر خوردن؟ 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
حداقل ۳۸ هفته و ۵ روز باید باشه تو شکم

من خودمم سزارین شدم. از پایان ۳۸ هفته وقت میدن. اصولاً بین ۳۸ هفته و ۲ روز تا ۳۸ هفته و ۵ روز.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.