2777
2789
عنوان

کیا بچه نمیخان

227 بازدید | 19 پست

سلام دوستان کیا واقعا بچه دارشدن مد پظرشون پیست و تا کی و دلیلاتون چیه ممنون میشم در موردش باهم حرف بزنیم میخام اگه دوست دارین ببینیم واقعا نظراتمون چیه و واقعا هستند کسانیکه نخان مادر بشن یا پدر ؟

با احترام زیاد ب همه مادران.این ی از خود گذشتگی بزرگ و قابل احترامه 

این هم فقط نظر شخصی  منه .

جواب تاپیکامو بدین دیگه خب   عععع

من نی نی دوس دارم و دلمم میخواد بچه دار شم .. اما اگ خدا نداد دنبال دارو و درمان نمیرم بچه ب فرزندی قبول میکنم اگ بشه 😍

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مجردم ولی دوس دارم زیاااد

من تاحالا فک میکردم متاهلی 😄😄

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من خیلی دوس دارم احساس میکنم یه غریزه س تو وجودم مادر شدن و اگه بچه نداشته باشم ی چیزی کم دارم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

من اصلا امادگیشو ندارم 

اصلا بهش فکر نمیکنم 

تو برنامه ها و رویاهام اصلااااا نیییست 

هیچ حس مادری و اینا ندارم 

توی شوهرمم ن حسشو میبینم و ن امادگیشو 

جواب تاپیکامو بدین دیگه خب   عععع
انشالله به زودی 😶😶😂

ایشالا خوشبخت بشی 😍❤