الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خیلی سخته منکه راهم خیلی دوره ازشون خانوادم مشهدن خودم یکی از شهرهای اراک میشینم به شدت دلتنگشون میشم یا وقتی همشون یه جایی رفتن خیلی حسرت میخورم که کاشکی منم الان اونجا بودم
منم راه دورم ولی زود به زود میرم خونه مامانم کاری هم ندارم شوهرم وقت داره نه هر وقت دلم تنگ بشه سریع بلیط اتوبوس میخرم هر چقدر که دلم خواستممیمونم خودمخسته شدم برمیگردم میدونم واسه اونا سخته بیان شاید سالی یه بار بیان
برا منم دورن.انقد زود میان میرن انگار چ خبر شده.حالا اونم اگه بیان بعد کلی التماس من.شاید سالی یبار.اونم نهایت سه روز میمونن...نمیدونم چرا...ولی خب من میرم دوسه ماه یبار
دقیقاااا دعا کن بعد از چندسال بتونیم بریم اونجا واسه همیشه
ان شاالله که هرچی به صلاحتونه همون بشه.بعضی وقتا میخام سرنماز این دعارو واس خودم بکنم بعد تو دلم میگم نه خدایا خودت هرچی صلاح میدونی همونکارو کن هرجاکه خوشبخت تریم همونجاباشیم