2777
2789
عنوان

کدبانو ها لطفا کمک کنید مهمون دارم😘😘😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 51 پست

من شب قبل مهمونی سبزی و سالاد و ژِله و دسر و حتی ترشی هارو هم میریزم و سلفون میکشم روش میوه ارو میشورم و آماده فردا فقط غذا رو میزارم و خونه رو مرتب میکنم و ریزه کاریهارو انجام میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز قبل کلا خونه رو تمیز کن سبزی پاک کن..همه چی رو آماده کن.شب هم قرمه رو بپز..بمونه یه مرغ و پلو..ص ...

عالی فقط مرغو صبح بپزم بیات نمیشه؟؟؟ چند ساعت وقت میخواد ۱۲ تا تیکه مرغ به نظرت؟؟

فرصت نمیکنم

خوب روز قبل 🤗 ولی در کل قرمه رو روز قبل درست کن چون یه بار بره یخچال جا افتاده تر میشه مرغم دیگه ساعت سه بار بزار یه ساعته میپزه برنجم همون لحظه بزار و ابکش کن تو قابلمه بریز ولی روشن نکن ساعت ۶ روشن کن زیرش رو ویایل و ظرف و ظروف صبح بچین و خونه رو تزیین کن 

روز قبلم خونه تمیز کن و سرویسارو بشور 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

تولدش مبارک

من چند پیش ۳۰ تا مهمون داشتم،سبزی خوردن دادم بیرون پاک کردن و خودم شستمش در عرض ۱ ساعت😊

ژله و سبزی و بقیه مخلفات تا چهارشنبه عصر تهیه کن +

ظرفها و تمام وسایل لازم برای پذیرایی +

جارو و گردگیری و تزئین

پنجشنبه صبح تا ظهر آشپزی کن و کیک درست کن(تمام وسایل و مواد مورد نیاز به مقدار لازم از چهارشنبه تهیه کن و فقط با هم مخلوط کردن و درست کردنش بزار پنجشنبه)

کمی استراحت کن و آشپزخونه رو جمع و جور کن

دوش بگیر و آرایش کن و منتطر مهمونهات باش

برای تمام کارهات لیست تهیه کن تا چیزی فراموشت نشه

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
کیکت روز قبل درست کن وپنجشنبه صبح زود خامه کشی کن صبح پنجشنبه قرمه سبزی با شعله ملایم بزاربپز تا شب ...

ممنونم کیکو حتما ۴ شنبه باید بپزم خامه کشیش ۳ ساعت کار میبره دستم تند نیست

عالی فقط مرغو صبح بپزم بیات نمیشه؟؟؟ چند ساعت وقت میخواد ۱۲ تا تیکه مرغ به نظرت؟؟

من ۳مرغ کامل پختم از ساعت۱۱صبح شرو کردم۴بعد ازظهر کاملا تمام کردم فقط موند سرخ کردن مرغا ک نیم ساعت قبل از کشیدن غذا سرخشون کردم..با روغن فراوان..خیلی خوشمزه میشه😋

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️