2777
2789
عنوان

دعا کنین امشب خوابیدم دیگه بیدار نشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 88 پست
حالا بگیم پدرها یکم بی احساسن.ولی چطور مادرشوهرت و مادرت هیچ کمکی نمیکنن چطور دلشون میاد جگرگوشه شو ...

میدونی موضوع اینه که همه جاهارو رفتیم و پول اندک فقط بعضی قرضامونو دادیم.همه راه ها رو رفتم.همه شو بقول نعروف کفش اهنی پام کردم دویدم اینقدر دویدم که از پا افتادم...

عجب صبری خدا دارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اونو بزار گلم

بچها بخدا من گدا نیستم فقط واقعا گیر کردم همه درها بروم بسته شده .با شرم و خجالت این مال شوهرمه .دروغگو نیستم اگه کسی مشهدیه ادرس میدم که نه دورغه.

۵۰۴۱۷۲۱۰۶۴۷۶۴۰۲۱ اسم شوهرم حسین یزدانی صوفی ابادی

عجب صبری خدا دارد...
بچها بخدا من گدا نیستم فقط واقعا گیر کردم همه درها بروم بسته شده .با شرم و خجالت این مال شوهرمه .درو ...

تو رو خدا اینجوری نگو مرسی گلم هر کسی هر چی در توانش باشه میریزه مطمعن باش که هیچکی یه همچین فکری نمیکنه تو هم برای من دعا کن که بچه دار بشم مرسی 

بچها بخدا من گدا نیستم فقط واقعا گیر کردم همه درها بروم بسته شده .با شرم و خجالت این مال شوهرمه .درو ...

عزیزم این حرفو نزن هنه ی ماها به نوعی محتاجیم هر وی به یه شکل و خوبیش اینه که شماها سر راه ماها میاید و ما میتونیم یه کار مثبتی انجام بدبم

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 
تو رو خدا اینجوری نگو مرسی گلم هر کسی هر چی در توانش باشه میریزه مطمعن باش که هیچکی یه همچین فکری نم ...

وقتی اینقدر باخدایی مگه میشه بچه دار نشی ؟ قطعا مادر نمونه ای میشی شک نکن

عجب صبری خدا دارد...
عزیزم این حرفو نزن هنه ی ماها به نوعی محتاجیم هر وی به یه شکل و خوبیش اینه که شماها سر راه ماها میای ...

نمیدونم تو سایت از فردا چه جوری نگام میکنن .چون یبار یکی گفت شوهرت پیک موتوریه چقدر بدبختی😢

عجب صبری خدا دارد...
نمیدونم تو سایت از فردا چه جوری نگام میکنن .چون یبار یکی گفت شوهرت پیک موتوریه چقدر بدبختی😢

عزیزم این حرفهارو بزار کنار پول میره و میاد 

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 

وا این چه حرفیه هر کسی یه دوره از زندگیش خیلی سختی کشیده به خدا خود من پارسال خیلی بدبختی کشیدم 

عزیزم این حرفهارو بزار کنار پول میره و میاد 

کاشکی وسیله خونه داشتم میفروختم.تلویزیون که از این قدیمیاس۲۱.فک کنم فقط یخچالمون ۴۰۰ تومن بیارزه البته یکبارم تعمیر شده😏 مبل و تخت و ناهارخوری و اینجورچیزام ندارم.حتی لباسشویی .دوساله بادست لباس میشورم.

عجب صبری خدا دارد...