2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من شنیدم پنجم پریود باید بخوری که اثر کنه بعدشم اگه قبلا خوردی و بهت میفته شروع کن 

چون بار اول چندین روز لکه بینی ممکنه داشته باشی و بازم تاکید میکنم اگه دوره ی اولیه که شروع میکنی اصلا به عنوان پیشگیری از بارداری امن نیس 

سفر به سلامت 

💜هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 💜 بزرگ ترین آرزوم انسان بودنه 🦋

عزیزم من شنیدم پنجم پریود باید بخوری که اثر کنه بعدشم اگه قبلا خوردی و بهت میفته شروع کن  چون ...

مرسی عزیز دلم نه من اصلن پیشگیریم قرص نیس فقط برااینکه تومسافرت پریودنشم خاستم بخورم

وجدان،صدای خداست...
مرسی عزیز دلم نه من اصلن پیشگیریم قرص نیس فقط برااینکه تومسافرت پریودنشم خاستم بخورم

خواهش میکنم دوستم ...پس اگه  بار اوله ریسک داره شانست بزنه بهت بیفته که عالیه وگرنه هم ممکنه لکه بینی بیفتی و بعد چند روز پریود هم بشی...اگه مشکل قیمتشو نداری یاسمین بخور که کیفیتش بالاس و عوارض حالت تهوع رو حداقل نداشته باشی 

درپناه خدا😚

💜هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 💜 بزرگ ترین آرزوم انسان بودنه 🦋