2777
2789

برای چی باید چیزی بهش بگی؟😐

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن مدت پیش یک و پونصد ازشوهرم گرفت پس نداد بعدش 400 گرفت دوباره روخودش نیاورد بده شوهرم اصلا هیچی نمیگه که بده به شوهرم گفتم بهش بگو پول بده گفت حتما نداره  صدقه سرت اصلا اینطور نیست داره ولی همش خودش به آدم ندارمیزنه حالا دیروز 3 تومن از شوهرم گرفته گفته امروز بهت میدم که هنوز به شوهرم نداده تو گوشیش نگاه کردم واریزی نداشت چی به شوهرم بگم که ازش بگیره زورم میاد پررو شده؟ 

...... 

شوهرم اگه من تکرارکنم بگم پول بگیر عصبانی میشه شاید لج کنه اصلا نگیره شوهرم تعارفیه اگه هم ی دفعه امروز بگه شماره کارت بده پول بریزم بگه اگه لازمت نمیخواد فعلا بدی اونم بزنه به جیب

...... 
بنظرم خودتو دخالت نده. بزار شوهرت بگیره. تو نیازاتو از شوهرت بخاه. کوتاهی کرد مجبورش کن بگیره

آخه به من ی مقدار پول داده واسه پس انداز حالا اگه پول شوهرم تموم شه شوهرم میاد سراغ من پولم میگیره اما خواهرش بخواد پول بگیره نده زورم میاد اصلا فکرم درگیره که چرا نمیده پررو شده

......