2777
2789

من هفته 5بارداری هستم زیر دلم درد میکنه داخل واژنمم درد میکنه ولی ترشح ندارم رفتم دکتر ازمایش ادرار دادم عفونت نداشتم میگم نکنه عفونت قارچی باشه دکتر نفهمیده باشه حالا باید تا دوهفته دیگ صبر کنم ک برم سونو برای قلبش میگم تا دوهفته دیگ اگر عفونت باشه مشکلی برای بچم پیش نمیاد دکتر بهم قرص سفاکسین داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم عفونتونداری

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

سلام. وقتی شما آزمایش دادی عفونت نداری. چرا نگرانی؟ عزیزم استرستو کم کن. استرس خیلی واسه بچه بده. نفس عمیق زیاد داشته باش. من در بارداری عفونت هم داشتم مشکلی پیش نیومد شما که عفونت نداری. خدا بچه رو نگه میداره.نیاز به چک کردن تند تند نیست.

ن فقط ریر دلمو رحمم درد میکنه

بایدترشح غیرمعمول .سوزش وخارش.دردزیردل یاترشح بدبوباشه که عفونت حساب بشه.ایناکه گفتی علایم بارداریه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚