2777
2789
عنوان

شوهرم

322 بازدید | 12 پست

خواهر زاده اش الان یه ساله تازه عروسی کرده.اومد تهران خونه ما نیومد.بعد خواهرش زنگ زده برو دنبال دخترم مشهد بیارش خونت و بگردونش و بعد اصفهان ببر .اخر سرم برسونش مشهد.میگه رسمه برا ما.برا من فامیلاش هیچ کاری نکردن .حتی دعوت.من میگم منو تا پارک محل ببر حال نداره.منت خرجیش همیشه هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا خوب شوهرش بیارش حااگلا شما اینجا میبری میگردونی ولی ابنکه رخوادببره اصفهان و ببره بیاره مشهد حرف ...

اعصابم خرده.پارسال هم دنبال مادرش رفت.حتی کربلا رو میگفت شوهر من ببره.ناراحت میشم چیزی نمیگم با اینکه .سر بچه هام داد میزنه.همه چی رو پرت میکنه

مشهدین؟زنداداش من مشهدیه کل ایل و طایفش اومدن شهر ما بعد عروسیشون  همه خرجشونم داداشم داد

نه من تهرانم.ما عروس رو دعوت میکنم بعد عروسی.نا اینکه دنبالش بره.مثل اینکه شوهرم رسم داره.پس من میرم اصفهان هیچکس نمیاد دنبالم چرا .مثلا ترمینال