2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده

600 بازدید | 39 پست

من ۱۵ ساله درگیر بیماری پانیک اتک + افسردگی ام. دارو زیاد مصرف کردم ولی بخاطر شرایط گوناگون مثلا بارداری دارو هام کمو زیاد شدن و تغییر کردن. در حال حاضر داروهام اثلا بهم نمیسازن و شب تا صبح دندونامو بهم فشار میدم و همشششش بی قراری دارم هم کل بدنم هم بخصوص پاهام. اتفاقای دوروبرم هم اروم نمیشن که من کمی اروم بگیرم. 

شما راهی سراغ دارین برای اروم شدنم؟ 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

منم مثل تو این بیماری و دارم از پارسال که خیلی حالم بد بود ولی امسال خداروشکر تونستم کنترلش کنم تقریبا

من هیچ دارویی اشتفاده نکردم فقط با افکار مثبت تونستم کمش کنم 

تو برای من همه غرورمی من غرورمو رها نمیکنم
منم مثل تو این بیماری و دارم از پارسال که خیلی حالم بد بود ولی امسال خداروشکر تونستم کنترلش کنم تقری ...

فکری که بیماره چطوری فکر مثبت کنه ؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشین با خودت فکر کن از چی میترسی چی ازارت میده 

با ترسات روبه رو بشو ببین واقعا ترس دارن همونقدر وحشتناکن اخرش چی میخواد بشه با خودت بگو مهم نیست تو اینده چی میخواد بشه مهم الانه همین لحظه همین الان که دارم نفس میکشم و زنده ام باید شاد باشم باید اروم باشم باید کیف کنم از زندگیم به خاطر ترس از فردا الان و خراب نکن هم الان زجر بکشی هم فردا پس الان شاد باش 

بشین با خودت فکر کن از چی میترسی چی ازارت میده  با ترسات روبه رو بشو ببین واقعا ترس دارن همونق ...

بچم مریضه دارم میمیرم از غصه

۲۰ ماهشه راه نمیره دکترا هیچی نمیگن 

چطوری خوب باشم

فکری که بیماره چطوری فکر مثبت کنه ؟

ببین فکرت بیمار نیست پانیک یه جور توهمه تا خودت به این باور نرسی که سالمی هیچ کمکی نمیتونی به خودت بکنی به خودت بگو من قوی هستم از این بیماری قویترم به خاطر بچم به خاطر شوهرم بگو زندگی شاد حق منه من باید شاد باشم باید از لحظه های زندگیم استفاده کنم تا بعد ها پشیمون نشم بگم کاش 

بچم مریضه دارم میمیرم از غصه ۲۰ ماهشه راه نمیره دکترا هیچی نمیگن  چطوری خوب باشم

خوب چون راه نمیره ببرش دکتر ازمایش یده شاید ویتامین دی بدنش کمه 

ببین فکرت بیمار نیست پانیک یه جور توهمه تا خودت به این باور نرسی که سالمی هیچ کمکی نمیتونی به خودت ب ...

دارو هامو که قطع میکنم از نظر جسمی نابوددددد میشم

دندونامو فشار میدم و همش استرس دارم

طپش قلب و .......

میشه توضیح بدی یا مثال بزنی؟متوجه نمیشم ببخشید

مثلا توی اتوبوس که میشینم احساس سکته قلبی بهم دست میده بی دلیل 

خوب چون راه نمیره ببرش دکتر ازمایش یده شاید ویتامین دی بدنش کمه 

بخدا مردم انقدر این دکتر اون دکتر بردم به نتیجه نرسیدم شاید اوتیسم باشه

دارو هامو که قطع میکنم از نظر جسمی نابوددددد میشم دندونامو فشار میدم و همش استرس دارم طپش قلب و .. ...

من از اول دارو نخوردم چون بیمارترت میکنه وابسه اونا میشی واسه همین حالت بدتر میشه