2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 39 پست
ببین پنیک یعنی افکار منفی فقط همین این که یه ترس و اینقدر بزرگش میکنیم وبهش فکر میکنیم تا نابودمون ک ...

بخدا تلاشمو میکنم خیلی سخته بخصوص مشکلات هم تو زندگیت باشه 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
مثلا وسط امتحان میگیرتم دیگه برگه را نمیبینم حال جسمانیم داغون میشهههه

خب بايد رو خودت كار كنى وقتى داره شروع ميشه نترس نفس عميق بكش تمام قدرتتو به كار بگير كه مهارش كنى

من خودم تجربه شو دارم كه بهت ميگم تنها راهش اينه باهاش كنار بياى و نترسى ازش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بچه های اوتیسم به صدا ها به محیط واکنش نشون میدن جیغ میکشن صدای بلندو نمیتونند تحمل کنند هوششون خیلی کمه حرف نمیزنند به اسمشون واکنش ندارن تشخیص نمیدن زیاد

تو برای من همه غرورمی من غرورمو رها نمیکنم
بخدا تلاشمو میکنم خیلی سخته بخصوص مشکلات هم تو زندگیت باشه 

مشکلات تو زندگی همه هست حتی بدترش ولی هر کسی یه جور با مشکلش برخورد میکنه تو باید سعی کنی مشکل و حل کنی با ارامش نه با استرس بدترش کنی

اره دقیقا من همین کارو میکنم حمله بهم دست میده ازش نمیترسم سریع اون محیط و ترک میکنم نفس عمیق میکشم ...

منم اوايل خيلى هراس داشتم اما دكتر بهم گفت ترست بيخوده هيچكس توى دنيا بر اثر پنيك نمرده كه تو دوميش باشى پس انقدر نترس

مشکلات تو زندگی همه هست حتی بدترش ولی هر کسی یه جور با مشکلش برخورد میکنه تو باید سعی کنی مشکل و حل ...

کاملا درست میگی ممنونم از کمکت

باید بیشتر کار کنم رو خودم واقعا

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
منم اوايل خيلى هراس داشتم اما دكتر بهم گفت ترست بيخوده هيچكس توى دنيا بر اثر پنيك نمرده كه تو د ...

افرین بهت که کنترلش کردی 

احسنت

کاملا درست میگی ممنونم از کمکت باید بیشتر کار کنم رو خودم واقعا

ببین من خودم واقعا یه ادم استرسی هستم شدید ها ولی یه جا بهم ثابت شد کارم اشتباهه وقتی بچم مریض میشد من استرس بهم دست میداد حالم خراب میشد بعد میدیدم بچم بیشتر داره میترسه و استرسم و به اونم منتقل کردم حتی شوهرم عصبانی مشید میدیم من یه مادرم در اون شرایط باید اروم باشم و یه تکیه گاه محکم برا بچم که بهش ارامش بدم که نترسه نه اینکه خودم باعث ترسش بشم وهیچ کمکی نتونم بکنم بیشتر بقیه رو هم تو زحمت بندازم