2777
2789
عنوان

خانوم هایی که شاغل هستین میاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 35 پست
برای کسی که کارای گرافیکی بلده کجاها کار پیدا میشه؟ چه جوری باید شروع کنه به کار؟؟

کارهای طراحی داره مبتونی طرح بزنی برای شرکت ها .یاتوی اموزشگاه ها تدریس کنی .یاکسی که توی گرافیک عکاسیش خوب باشه هم خیلی درامدخوبی داره البته دوربینش 6میلیون یاحتی بیشترهم هست ولی درامدبعدش خیلی خوبه مثلا من برای عروسیم برای فیلمبرداری وعکاسیش 10میلیون هزینه فیلمش شد وهرعکسی 120تومن برامون حساب کرد

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
چون وقتت ازاده خیلی راحتتر شغل مناسب پیدا میکنی منشی دندونپزشکی اپراتور رزیدنت مستقل هم که سرمای ...

ممنونم ازت که نظرتو گفتی

ولی بیشتر مشاغل خونگی مد نظرمه

الهی تو بساز    تو بسازی قشنگه💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کارای گرافیگی انجام بدی درامدخوبی میتونی داشته باشی

متاسفانه کار گرافیکی بلد نیستم ولی یه دوربین تقریبا حرفه ای دارم که برای کار حرفه ای باید برم آموزش عکاسی ببینم

به عکاسی علاقه مند هستم 

اولش که نه ولی بعد اینکه جا بیفتی خوبه اولش کم درست کن مشتری جذب بشه بعد 

چون من اینجا هیچکسی رو ندارم که برام تبلیغ کنه

چجوری تبلیغ کنم

چون کار با مواد غذایی هست معمولا به کسانی سفارش میدن که بشناسن

بله دوستم بیشتر کار در منزل مد نظرمه خودم روابط اجتماعی خیلی خوبی دارم و با کار بیرون از خونه مشکل ...

خب شماکه اشپزیت خوبه میتونی بایه رستورانی .کافی شاپی قراردادببندی هم درامدخوبی داری کاردرفضای مجازی خوبه وهنوزخیلی کسایی هستن که به کارای فضای مجازی اعتمادندارن .

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
متاسفانه کار گرافیکی بلد نیستم ولی یه دوربین تقریبا حرفه ای دارم که برای کار حرفه ای باید برم آموزش ...

عکاسی درامدخوبی داره بله باهمون دوربینتم میتونی شروع کنی 

خب شماکه اشپزیت خوبه میتونی بایه رستورانی .کافی شاپی قراردادببندی هم درامدخوبی داری کاردرفضای مجازی ...

متاسفانه همسرم راضی نمیشه بیرون خونه کار کنم