2777
2789

حدود دو سال خورده ای هست تا چیزی میشه بهم بی احترامی می‌کنه هرچی از دهنش بیاد میگه به من دلم سوخته رفتم آشتی باهاش زده منو بلاک کرده بارها هرگز بلاکش نکردم امشب بحثی پیش اومد دوباره مثل قبل رفتار کرد منم دیگه بهش گفتم باشه تا تو باشی به من توهین نکنی گفت که بلاکت میکنم و.. زد بلاک منم رفتم از همه جا بلاکش کردم دلم خیلی خنک شد حسابی بخاطر شرایطی من خونه مادرم اون خونه مادرش فعلا خونه نگرفتیم ولی عروسی کردیم امشب خیلی حالم خوبه احساس سبکی میکنم دلم خنک شد بلاکش کردم این اولین باره اینکارو میکردم قبلنا می‌ترسیدم ولی دیگه از ضعیف شدن متنفرم دوسدارم قوی باشم اون سمت من بیاد برای منت کشی چه مقصر بودم چه نبودم بارها رفتم عذرخواهی ومنت کشی اینباربهشم گفتم باشه یجوری باهات رفتار میکنم از بدی ها وبدرفتارهایی که با من کردی پشیمون بشی بچه سرزنش ونگیدجدا شو واقعا دوسشدارم فقط میخام شخصیت جدیدی از خودم بسازم خسته شدم از ضعیف بودن ودنبالش افتادن برای آشتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نمیتونه یه ۴ متر سقف جور کنه انتطار چی داری .برای چی میرید تو یه خونه حالا خونه مستقل باشه فرق ...

عزیزم یه جایی من استخدام شدم بهم انتقالی ندادن بخاطراین خونه نگرفتیم ازهمم دوریم 

اَه یاد خودم افتادم می رفتم منت کشی تو دوران عقد

الان که ازدواج کردیم گوه ترین زندگی رو دارم اگر بچه نداشتم ازش جدا میشدم

کلا شوهرت مثل شوهر منه

اینجور آدما هیچ وقت درست نمیشن دلت و خوش نکن

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است

آفرین خویش کردی منو شوهرم اوایل مثل شما بودیم من میرفتم جلو و اون بی محلی میکرد. تا وقتی دوستم گفت مردها مثل سایه میمونن، هرچی دنبالشون بری ، ازت دور میشن. ازون موقع دیگه سمتش نرفتم. و الان زندگی بهتری دارم

❤️
آفرین خویش کردی منو شوهرم اوایل مثل شما بودیم من میرفتم جلو و اون بی محلی میکرد. تا وقتی دوستم گفت م ...

خداروشکر عزیزم ان شاء الله خوشبخت بشی چیکار کردی عزیزم که قوی شدی؟

آفرین خویش کردی منو شوهرم اوایل مثل شما بودیم من میرفتم جلو و اون بی محلی میکرد. تا وقتی دوستم گفت م ...

درسته که  متنت و حرف دوست واقعی بود ولی به شدتم تلخه

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

مرسی عزیزم واقعا دیگه خسته شدم از بس رفتم عذرخواهی

ااصلا نرو چرا باید بی دلیل عذرخواهی کنیم یجایی باید متوقف بشه اینجور مردا با تلقین راحت تغییر میکنن 

تغییر همسرم بهترین تجربه زندگیمان شده