2777
2789

یه ساله فهمیدیم شوهرم ازواسپرمه کلی هم دکتر رفتیم دکترا گفتن تنها راه جنین اهدایی یا اسپرم اهدایی 

ما هم اقدام کردیم برای جنین اهدایی داشتیم کارهاش رو انجام می دادیم که شوهرم یهو پشیمون شد میگه نمیخوام من میدونم نتیجه نمیده و ازین حرفا

حالا هم میگه باید جدا بشیم تو میتونی بچه دار بشی نباید پاسوز من بشی 

اصلا هم کوتاه نمیاد/ نمیدونم چیکار کنم؟  

یه مدت بیخیال بچه بشین

خوش بگذرونین

بعد اقدام کنین

بهش بگو خیلیا نتیجه گرفتن

کسایی تو رویان هستن که حدود ۲۰ ساله میرن میان اندازه همسر شما ناامید نشدن!!!!

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنه خودش میخواد جدابشه بچه روبهونه میکنه؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بخدا ب پیر ب پیغمبر بچه داشتن ضروری نیست

توی این گرونی و استرس و فشار اخه چ کاریه بچه میارید؟؟؟ بچه ک فقط زاییدنش نیس، کلی مسئولیت داره تا زمانی ک ادم بمیره

والا

حالام بخاطر ی دردسر بزرگ ک بهش میگن بچه زندگیتونو تلخ نکن

با شوهرت خوب باش و مهربون حالا دو سال دیگه اقدام ب بچه کنید مگه آسمون ب زمین میاد؟

ی مرد الکی نمیگه بیا جدا شیم ببخشیدا ولی فکر میکنم شما بخاطر بچه خیلی تحت فشار گذاشتینش

الان میگی نه نذاشتم،ولی فک کن طرف ضعف ک داشته باشه ی نگاه کنی بهش ب خودش میگیره میگه اهان چون من بچه دار نمیشم ب من بد نگاه کرد

❤️🧡💛💚💙💜💖

خیلی روراست و محکم حرف بزن بگو عیرتت کجاس.ازدواج ما مگه فقط واس بچه بود که واسش ازهم جدا شیم.مگه شبورورمون میگذره ففط واس خاطر بچس مگه .

خداانشالله عاقبتون خیر کنه

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.