الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دخترم نوزادی، چندبار بیدار میشد، سه ماهگی شد دوبار، پنج ماهگی شد یه بار (مثلا ۱۲ شب میخورد دوباره ۵ صبح بیدار میشد) شش ماهگی شد هیچ بار یعنی ۱۲ تا ۶ کامل میخوابید. خود به خود تنظیم شد. غذای کمکی هم که شروع شد ۱۱ تا ۷ صبح میخوابید
من برای پسرم از یک سالگی قطع کردم و واقعا هم خوب بود ولی سر دخترم نتونستم ، اصلا تو کتش نمیرفت که دیگه نخوره ! به نظر من هم به بچه بستگی داره و هم به تحمل و اعصاب مادر ! به زور اصلا نمیشه خیلی باید صبور بود و با بچه راه آمد !
دکتر من میگفت بچه هر وقت دلش خواست باید شیر بدی تاااا دو سالگی اصلا هم دندونای دخترم خراب نشد اینج ...
دکتر دختر من یه چیز دیگه گفت. گفت اگه شب بیدار نمیشه (البته به جز یکی دو ماه اول) به هیچ وجه بیدارش نکن. خواب شب مهم تره. البته دکتر شما هم گفته هر وقت دلش خواست با هم تناقص ندارن