2777
2789
عنوان

قدرت ذهن وانرڗی مثبت

2484 بازدید | 24 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر ،من مدتیه که در زمینه ی انرڗی مثبت و قدرت ذهن شروع کردم به مطالعه،مث خوندن کتاب چهاراثر فلورانس یا قانون شفا و کتاب راز و....  گاهی خیلی بفکرفرومیرم درمورد حرفهای این دست کتابها حتی گاهی خیلی از تمرین هاس رو انجام میدم و نتیجه اش رو میبینم ،،خواستم از کسایی که تجربه ای یا نظری دارن بیان کنن تا ماهم استفاده کنیم،☺☺☺☺☺

اره منم این کتابهارو خوندم کتاب راز شاد زیستن هم عالیه 

واقعا با قدرت ذهن میشه زندگی رو تغییر داد 

کاملا درسته که هرطوری فکر کنی همون میشه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا کسی هست که از قدرت ذهن برای رسیدن به هدفی استفاده کرده باشه؟یا از حس مثبت اندیشی که داره همیشه براش اتفاقات مثبت رخ داده باشه؟هدف از زدن این تاپیک این بود که ببینم باتوجه به اینکه امروزه خیلی کتاب های مثبت اندیشی و ...رواج پیدا کرده و اکثریت ما خوندیم،در واقعیت دور و بر خودمون چند نفر به مرحله ی عمل رسیدن

آره عزیزم منم از این کتابا  زیاد خوندمو همایش های موفقیت زیاد رفتم ، ولی نمی دونم چرا به خواستم که کار هست نمی رسم زیادم تلاش کردم یا شاید احساسم اونقدر قوی نیست چون الان باید احساس کنم که کار دارم ایمان قوی داشته باشم ، من یجورایی دانشگاه رفتن و ازدواجم را با قانون جذب پیدا کردم.

چه جوریه میشه توضیح بدی؟

بهتون پیشنهاد میکنم کتاب چهار اثر از فلورانس رو بخونید البته من اصلا نمیتونم این کتاب رد یا تیید کنم بخاطر همین این تاپیک زدم تا دوستان از تجربه های واقعیشون  بگن برامون

مرسی از معرفیت گلم،😍

ميگه من ديونه نيستم فقط از اين ميترسم.ك يك دستي بياد يقمو بگيره بگه تو وجود داشتي؟!پس چرا كسي تورو نديد؟!چرا انقدر غرق شده بودي توروزمرگي مسخره حالا ك نيستي ب كجاي دنيا برخورده؟! 

من دلم نميخواد مثل مردم خط. دماغم بگيرم برم سينما و پارك 

ما تو يك قبرستونيم هراز گاهي ك يكمرده بهت لبخند بزنه غنيمته 

ميخوام بلند شم ببينم اون جنازه رو اب فقط منم 

اينا تيكه هاش بود

قضاوت فقط کار خداست...

مثلا کسی هست که از قدرت ذهن برای رسیدن به هدفی استفاده کرده باشه؟یا از حس مثبت اندیشی که داره همیشه براش اتفاقات مثبت رخ داده باشه؟هدف از زدن این تاپیک این بود که ببینم باتوجه به اینکه امروزه خیلی کتاب های مثبت اندیشی و ...رواج پیدا کرده و اکثریت ما خوندیم،در واقعیت دور و بر خودمون چند نفر به مرحله ی عمل رسیدن

آره عزیزم منم از این کتابا  زیاد خوندمو همایش های موفقیت زیاد رفتم ، ولی نمی دونم چرا به خواستم ...

چقد جالب،اگه دوسداشتین کمی توضیح بدین برامون که چیکارکردین