2821
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین یه سوال دارم

324 بازدید | 28 پست

توی فامیل ما رسمه همه به هم دست میدن یعنی یه شوهرخاله شوهرعمه پسرعمه داماد پسردایی اینا من چون نمیخوام اینکاروکنم مدام ازجمع ها فراری ام چیکارکنم شما چ رفتاری به من پیشنهاد میدین که ازاین به بعدداشته باشم که بقیه بفهمن دوست ندارم دست بدم به کسی؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 

من اینجور جاها دستم و پشت سرم میگیرم خودشون میفهمن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من مذهبی نیستم ولی راهش اینه دست ندی دستشونو اوردن جلو شما نبر جلو 

بعد ی مدت برا همه عادی میشه اخلاق شما اینه 

تعارف وخجالت ورودرواسی هم نداره ،مدل شما همینه .به همین سادگی 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

کافیه به بی بی سی خانواده بگی همون همه جا پخش میکنه دیگه کسی بهت دست نمیده

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم

خیلی قشنگ موقع دست دادن دستتو به نشونه منفی تکون بده و یه قدم عقب برو خودشون دو زاریشون میوفته

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

محترمانه عذرخواهی کنید و دستتون رو جلو نبرید.کسی شما رو مجبور نکرده که دست بدید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من دست نمیدمـشوهرعمم میاد سرموبوس میکنه😱

نه دیگه اینجوری نداریم خدایی 

ولی خب بنده خدا حس پدری داره ولی نامحرمه دیگه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
وقتی یکی میاد خونتون از جمع عقب وایسا یا بعدی که همه نشستن برو یه سلام کن بشین

بخدا چندساله سرهمین موضوع خونیه عمم نمیرم حتی یبار مراسم عموم گریه کردم پیش داداشم گفتم شوهرعمم چرااینجوریه میاد بوسمون میکنه بزور دستمونو میگیره اه

نه دیگه اینجوری نداریم خدایی  ولی خب بنده خدا حس پدری داره وای نامحرمه دیگه

حس پدری داره ولی خب نامحرمه بعدش دیگه عصبی میشم میگم این نمازای من بدرد نمیخوره وقتی اینقدبدبختم نمیتونم بگم نمیخوام دست بدم بم دست نزن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز