یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
جاى من بودى چيكار ميكردى؟ من و همسرم روز اول عيد يه ويروس شبيه آنفلوانزا گرفتيم تا ١٧ فروردين، كلا نه تونستيم جايى بريم نه كسى اومد خونمون گند زد به عيدمون، هر شبم آش شلغم خورديم 😅😅😅
فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با دماغ قرمز و آویزون و چشای چپ بری سرکلاس و همه بهت بخندن دیگه ساده نیست 😆😅
خب نرو كلاس اگه انقد داغوني يا يه ماسك بزن برو.من كه فوري ميرم امپول ميزنم كه اينهمه زجر نكشم البته الانم حالم دس كمي از تو نداره من بيش از حد سرفه ميكنم