2777
2789
عنوان

خدااااایا چراااااا من 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 33 پست
عقب واسین من مریض نشم

بیا روبوسی کنیم به تو انتقال بدم😈😈😈

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

جاى من بودى چيكار ميكردى؟ من و همسرم روز اول عيد يه ويروس شبيه آنفلوانزا گرفتيم تا ١٧ فروردين، كلا نه تونستيم جايى بريم نه كسى اومد خونمون گند زد به عيدمون، هر شبم آش شلغم خورديم 😅😅😅

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دماغ قرمز و آویزون و چشای چپ بری سرکلاس و همه بهت بخندن دیگه ساده نیست 😆😅

خب نرو كلاس اگه انقد داغوني يا يه ماسك بزن برو.من كه فوري ميرم امپول ميزنم كه اينهمه زجر نكشم البته الانم حالم دس كمي از تو نداره من بيش از حد سرفه ميكنم

عشقـــم علي&هليا😊
جاى من بودى چيكار ميكردى؟ من و همسرم روز اول عيد يه ويروس شبيه آنفلوانزا گرفتيم تا ١٧ فروردين، كلا ن ...

آش شلغم دوس دارم 😁

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب نرو كلاس اگه انقد داغوني يا يه ماسك بزن برو.من كه فوري ميرم امپول ميزنم كه اينهمه زجر نكشم البته ...

حذف میشم نرم آخه 

گلوم خیلی درد میکنه و آبریزش بینی 

هنوز به سرفه و عطسه نیفتادم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

همه مریضن که 

فکر کردم فقط من تو بهار سرما میخورم 😂😁

پنج ساله شهریور هرسال واکسن انفولانزا میزنم  بیحرف پیش عین پنج سال سرما نخوردم

من معمولا سرما نمیخورم آخه 

بعد چند سال گرفتم  

من معمولا سرما نمیخورم آخه  بعد چند سال گرفتم  

الان بپر یه محلول ابجوش عسل با اب لیمو درست کن بخور اب نمک قرقره کن تا دو. ساعت دیگه سرپا میشی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
آره شلغم كه ميريزى تو آش ديگه مزه بدى نميده ولى شلغمهاى اين فصل كه داغونن 😄

شلغم کج و کوله هم عشقه 😋