2777
2789
عنوان

خدااااایا چراااااا من 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 33 پست
الان بپر یه محلول ابجوش عسل با اب لیمو درست کن بخور اب نمک قرقره کن تا دو. ساعت دیگه سرپا میشی 

الان دومین لیوانشو خوردم 

فقط امیدوارم زود خوب شم  

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شلغم کج و کوله هم عشقه 😋

گل گاوزبون هم براى سرماخوردگى خوبه فقط با ليموعمانى درست نكن وقتى دم كشيد و ريختى تو ليوان آب ليموترش تازه توش بريز هم خوشمزه تر ميشه هم ويتامين ث داره فقط اگه فشارت پايينه با سنبل الطيب دم كن

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل گاوزبون هم براى سرماخوردگى خوبه فقط با ليموعمانى درست نكن وقتى دم كشيد و ريختى تو ليوان آب ليموتر ...

فشارم خیلی پایینه 

گل گاوزبون با هر چی بخورم فشارم میفته 

فعلا آبلیمو تازه و آب ولرم دارم میخورم 

تنها دوای دردم همین ویتامین ث و لیموئه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

فشارم خیلی پایینه  گل گاوزبون با هر چی بخورم فشارم میفته  فعلا آبلیمو تازه و آب ولرم دار ...

خوبه تو آبليمو و آب ولرمت يه قاشقم عسل بريز اثرش بيشتر ميشه 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود