2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۳ هفته رو تموم کردم. از ۱۶ هفته تکوناشو حس میکنم اخه بارداریه دوممه

منم ۲۲هفتم واز۱۶هفته حس کردم بارداری اولمه😍

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
باباش که طفلی میاد واسه اشتی من از خر شیطون پایین نمیام😁😄

برو اشتی کن بچم ناراحته بزار شاد بشه ولی باور کن من یه مطلب علمی خوندم قهر و ناراحتی رو جنین تاثیر میزاره میفهمن. راستی چرا تیکر نزدی

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
وای عزیزم منم ۲۳ هفته ام از بس وول میخوره ی ساعت تکون نخوره بهم میریزم.ولی شده تا ۲ساعت تکون نخورده

اره بچه منم ماشاالله زیاد وول میخوره برا همین یه کم که تکون نمیخوره نگران میشم

برو اشتی کن بچم ناراحته بزار شاد بشه ولی باور کن من یه مطلب علمی خوندم قهر و ناراحتی رو جنین تاثیر م ...

اوهوم صددرصد تاثیر گذاره.

تیکرو اخه واجب ندیدم بزنم حالا شاید بعدا زدم😊

اره دختره 😄 بخدا اینقد که باباش باهاش حرف میزنه و قربونش میره باور کن بچم ناراحته الان😄

اره بخدا خيلي تاثير داره من فيلماش ميبينم ميگن دخترا بدون مادر ٦٠ دوقد موفق تر از دختراي بدون پدرن 

يا ميگن با پدر استقلال ياد ميگيرن

و اينكه ب صداي پدر بيشتر واكنش نشون ميدن

قضاوت فقط کار خداست...
اره دخترا از همون تو شکم بابایین نامردا😬😬 خخخ ولی من خودم مامانیم

ميگي ماماني ولي بازم پدرت پشتته

منم مامانم خيلي بغلشم و اينا ولي بابام پشتوانه و ايناس

قضاوت فقط کار خداست...