2777
2789
عنوان

از یه جایی به بعد پدر مادرتم غریبه میشن....

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 35 پست

چه حس مشتركي، منم هميشه به اين موضوع فكر ميكنم، امروز هم گريه كردم، خداروشكر همسرم تنهام نميذاره ولي هميشه فكر ميكنم چطور ميشه سر يه سفره با خواهر و برادر بزرگ شديم وقتي ازدواج كه ميكنيم همه چي انگار كات شده، من هيچ وقت فكر نميكردم خواهرها هم اينطور ميشن، ازدواج كه كرده ديگه تموم، اصلاً نه زنگي نه درد و دلي!!!!

خوش به حالت همسرتو داری....من خیلی تنهاترم به خود خدا قسم راضی ام صبح دیگه بیدار نشم....

چرا باهمسرت حرف نمیزنی نزدیک بشید بهم نذار بینتون سردی و دوری اتفاق بیفته

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام و شوهرم شراکت کردن سر یه معامله قسم میخورم که شوهرم نیتش همیشه سود کردن بابام بوده و به منفعت ...

خوشت میاد سه نقطه میزاری بقیه شو حدس بزنیم؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
چه حس مشتركي، منم هميشه به اين موضوع فكر ميكنم، امروز هم گريه كردم، خداروشكر همسرم تنهام نميذاره ولي ...

وای دقیقا منم دوشب پیش فهمیدم که بابام به خاطر منفعت خودش و خواهرم که جاری ام 

حاضره ما ضرر کنیم که نون شبم نداشته باشیم😭😭😭😭

همه غصه های دنیا روم اومده

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
منم ظهر باغ بابام بودم واقعا از مامان و بابام دلخورم ...اونجا خیلی بهم سخت گذشت  اومدم باغ پدر ...

مثل من.خونه مادرشوهرم بیشتر بهم خوش میگذره

خیلی درد داره با وجود داشتن شوهر آدم احساس تنهایی کنه من چند ساله این حسو دارم

چون از اول اشتباه فکر کردیم اونقدی ما دوسشون داریم و نیازداریم یهشون اونا ندارن.اونا مستقل ترن تاما 

مثل من.خونه مادرشوهرم بیشتر بهم خوش میگذره

وای منم دقیقا ....بخدا خیلی راحت ترم ....اونجا سر یخچال نمیتونم برم ، اصلا همش باهام مخالفت میکنن

امروز که دیکه سوختم همه بارداری بهم تبریک گفتن جز بابام

همیشه بحث تنهای نیست.من دلم نمیخواد مامانم ازمشکلاتم بدونه وغصه بخوره ولی من سریع دهن لقی میکنم.این حس امشبتو احساس میکنم ابجیم داره که خواستگارش نامردی کرد.دلم اشوبه براش نمیدونم اون چی میکشه درسته خیرش بود اما الان بدجور ناراحته فقط خدامیدونه چی میکشه😢

وای منم دقیقا ....بخدا خیلی راحت ترم ....اونجا سر یخچال نمیتونم برم ، اصلا همش باهام مخالفت میکنن ا ...

نگووو که دلم خونه..ازین بابای بداخلاق

وای منم دقیقا ....بخدا خیلی راحت ترم ....اونجا سر یخچال نمیتونم برم ، اصلا همش باهام مخالفت میکنن ا ...

من بابا و مامانم مهربونن و كاري ندارن، ولي بيشتر از خواهرم ناراحتم، از خانواده شوهرمم كه هيچي نگم بهتره، حالم از مادرشوعرم بهم ميخوره، يعني تنها كسايي كه من تو زندگيم دارم همسرم و مادرم هست، بابام كه كاري نداره ولي آدم با پدر اونقدر واخت نيست، ولي كلاً انگار خار دارم، همسرم همش ميگه من برات پدرم مادرم خواهرم دوستم غمت نباشه😊 ولي امروز با اينكه همسرم خيلي همراهه ولي احساس تنهايي كردم، بعدشم وقتي ميبينن كه يكي دستش به دهنش ميرسه همه محبتشون رو ميبرن سمت اوني كه كمتر داره، مثلا ميگن اونكه غصه اي نداره