2777
2789
عنوان

گفتاردرمان.کمکم کنین

140 بازدید | 11 پست

سلام کسی بچشو  گفتار درمانی برده پسرم ۴سالس و درست حرف نمیزنه جمله کوتاه فقط میگه آب بده میشه راهنمایی کنین گفتار درمان ها چیکار میکنن اگه اطلاعات دارین ممنون میشم 

میدونم یه روز میای و همه ی این سختیها تموم میشه واسه اومدنش صلوات بفرستین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم برم گفتار درمانی به دلایلی میشه دقیق تر بگین چطوری میتونم مثل گفتار درمان  با پسرم باشم 

علائم خاصی نداره من که دخترم 4سالست درست حرف نمیزنه دکتر گفت اتیسمه

میشه درخواست دوستی مو بپذیری

اگه ببرید گفتار درمانی خب علتو  پیدا می‌کنه  و بهتون میگه چیکار کنید 

منم پسرام همین پسر شمان 

من که میبرم گفتار درمانی فقط ماساژ میده اونا هم از اول تا آخر گریه خیلی ناراحتم 

ولی چاره چیه تا کی صبر کنم 

پسرای من یکیشون حرف میزنم از نظر گفتار درمان مشکل گفتار نداره اما توجه شنیداری نداره برا همین برعکس حرف میزنه 

یکی دیگشون هم توجه شنیداری نداره دایره لغتا کمه اما در کمال تعجب جمله بندی داره 

بهر حال هر کدوم یه درد سر دارن 

امیدوارم مشکل گفتار همه مامانا حل بشه من یکی که پوستم کنده شد

[QUOTE=88110924]سلام پسر من هم سه سال ونه ماه شه هنوز جمله نمی گه خیلی نگرانم[/QUOTEپسر منم ۳سالو ده ماهست جمله نمیگه حتی کلمه هارو درست نمیگه مثلا به جایزه میگه آههه

اگه ببرید گفتار درمانی خب علتو  پیدا می‌کنه  و بهتون میگه چیکار کنید  منم پسرام همین ...

انشاله خدا پسراتو حفظ کنه من که مردم از غصه