الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۴روز قبل موعد بیبی مثبت شد..آزم دادم مثبت بود خداروشکررر..الآنم ماه پنجمم عزیزم..پس نگرانی الکی ن ...
عزیزم یه سوال دیگه بپرسم ببخشید من سمت تخمدان راستم بعضی وقتا تیر میکشه یه صبحی که خیلی خیلی تیر کشید سمت راستی خیلی خیلی کم یه وقتایی یه کوچولو به نظرت این بد نیست
دختر مهربون من بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
عزیزم یه سوال دیگه بپرسم ببخشید من سمت تخمدان راستم بعضی وقتا تیر میکشه یه صبحی که خیلی خیلی تیر کشی ...
اتفاقا یکی از علائم بارداری منم تیر کشیدن سمت راست شکمم بود..بخصوص وقتی کار سنگین میکردم..مثل پایین بالا شدن پله رد شدن از دست انداز و کلا فعالیت زیاد..
نه عزیزم آزمایش خون که اشتباه نميشه، مبارک باشه خدا برات نگهش داره صحیح و سالم بغلش بگیری
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم