2777
2789
عنوان

بارداری

108 بازدید | 20 پست

سلام عزیزا من 5 روز مونده به پریودی بی بیچک زدم مثبت شد دو روز بعد آز دادم مثبت شد احتمال داره نی نی نباشه کیستی چیزی باشه😞

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

اخه 9 موعد پریودم هست .کسی بوده نزدیک پریود از داده باشه مثبت شده بعد نی نی نباشه

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴روز قبل موعد بیبی مثبت شد..آزم دادم مثبت بود خداروشکررر..الآنم ماه پنجمم عزیزم..پس نگرانی الکی ن ...

وای خداروشکر خیلی نگران بودم گلی مرسی عزیزم انشاالله نی نی به سلامتی میاد بغلت مهربون❤

من ۴روز قبل موعد بیبی مثبت شد..آزم دادم مثبت بود خداروشکررر..الآنم ماه پنجمم عزیزم..پس نگرانی الکی ن ...

عزیزم یه سوال دیگه بپرسم ببخشید من سمت تخمدان راستم بعضی وقتا تیر میکشه یه صبحی که خیلی خیلی تیر کشید سمت راستی خیلی خیلی کم یه وقتایی یه کوچولو به نظرت این بد نیست

عزیزم یه سوال دیگه بپرسم ببخشید من سمت تخمدان راستم بعضی وقتا تیر میکشه یه صبحی که خیلی خیلی تیر کشی ...

اتفاقا یکی از علائم بارداری منم تیر کشیدن سمت راست شکمم بود..بخصوص وقتی کار سنگین میکردم..مثل پایین بالا شدن پله رد شدن از دست انداز و کلا فعالیت زیاد..

نگران نباش اینم طبیعیه عزیزم

🧡
عزیزمی..ممنون انشالله تو دلی توام به سلامتی میاد بغلت.. مبارکت باشه💋😍😍❤️

فدات بشم ممنون عزیزم خیلی خوشحالم کردی 😘😘

اتفاقا یکی از علائم بارداری منم تیر کشیدن سمت راست شکمم بود..بخصوص وقتی کار سنگین میکردم..مثل پایین ...

خداروشکر 😍😘این فسقلی تا بیاد من نصف عمرمیشم از استرس

وااای عزیزم خوشبحالت مبارکت باشه ان شالله به سلامتی بچت بدنیا بیاد 😍😍😍🤗🤗

برا منم دعا کن دکترم اوکی بده دیگه اقدام کنم و همین ماه بگیره😭😭😭

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
عزیزدلمی..خداروشکر که خیالت راحت شد.. از الآن سعی کن اروم تر باشی و استرس الکی به خودت و نی نی نازت ...

خداخیرت بده عزیزدلم اینقد دعات کردم تا فردا که برم دکتر دل تو دلم نبود گلی اخه دکترا بهم میگفتن پلی کیستیکی شاید باردار نشی همون ماه اول باردار شدم

وااای عزیزم خوشبحالت مبارکت باشه ان شالله به سلامتی بچت بدنیا بیاد 😍😍😍🤗🤗 برا منم دعا کن دکترم ...

فدات بشم عزیزم مرسی گلی بخدا درکت میکنم انشاالله که به زودی زود فسقلی تو هم بیاد عزیزدلم 😘😘😘😘😘هیچی غصه نخور خدا خیلی بزرگه

نه عزیزم آزمایش خون که اشتباه نميشه،  مبارک باشه خدا برات نگهش داره صحیح و سالم بغلش بگیری

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم