2777
2789

واي سر دخترم چنان زخمي سر سينه هام شده بود كه شير ميدادم و فحش ميدادم ب زمين و زمان ٥٠ روز زخم بود و درد كشيدم 

حالا نميدونم اصلا با اين فاصله كم بارداري بازم زخم ميشه سينم؟ يا نه؟ ايا كاري هست بكنم كه زخم سينه نشم؟؟؟

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
وقتی نی نی بدنیا اومد به سینه ت استراحت بده  شیر خشک بگیر یه وعده شیر خشک بده یه وعده از سینه ...

سر دخترمم همين كارو ميكردم 

اخرشم شيرمو تا ٥ ماه خورد و شيرخشكي شد 

اينم همين كارو ميكنم 

از الان شير خشك خريدم ببرم با خودم 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خوندم تو کتاب که یک ماه قبل زایمان سر سینه رو هرروز با روغن زیتون چرب کنین

ماساژ نه ها..... فقط سرش روباهاله ی اطرافش رو چرب کنین اینطوری دیگه زخم نمیشه.انشاالله منم میخام همینکارو بکنم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

سری قبل دهن منم سرویس شد و تنها چیزی ک خوبش کرد استزیل چشمی بود 

الانم پماد استریل چشمی رو گرفتم ک بعد هر شیر دهی بزنم ب سینم خواست شیر بخره پاک میکنم الانم یکم فشار بیارم ب سینم پوستش ترک میخوره😭

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

اول اینکه دوش که می گیرید، نوک سینه را با صابون نشوید چون پوست خشک میشه و مستعد زخم شدن. بعد هم پماد را بخرید و در دسترس داشته باشید و از همون ابتدا بعد از شیردهی پماد بزنید هر سری و منتظر نباشید که زخم بشه و بعد پماد بزنید.

بعد اینکه اوایل شیردهی هر موقع که امکانش هست سوتین نبندید و یک لباس گشاد نخی بپوشید که نوک سینه در معرض هوا باشه و زخم نشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم