2777
2789
عنوان

بد جوری دعوامون شد......با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 42 پست
تقیصر تو بوده باهاش بد حرف زدی پس باید کوتاه بیای 

اره دیگه داد زدن خودش هزار فایده داره خشم و عصبانیت ادم بعدش فرو کش میکنه اگه عصبانیت و داد زدن بد بود خدا خودش نمیافریدش😆😆همه درونگرا نیستن بعضی ادما وقتی خشم و ناراحتی و میریزن تو خودشون بعدش صدتا مرض میگیرن بهتره ادم همیشه احساساتش و بروز بده چه خشم چه عشق چه نفرت چه دوستی و محبت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره گرفتار بیمارستان بوده مادرش رو تخت بیمارستانه همینجوری از نظر روانی تحت فشاره بعد همسر آدم جا ...

اره والا اینا خودشون تو خونه زامبین تو نی نی سایت همه میشن معلم اخلاق و پیامبر 😅

من بودم عمرا عذر خواهی نمیکرد الان عذر خواهی کنی طلبکار میشه صبوری کن کار همسرت زشت بوده نه بهش زنگ بزن نه سراغشو بگیر خودش بالاخره میزنگه وقتی زنگ زد یا امد با دست پس بزن با پا پیش بکش ناز نکن عصبانیش نکن این قسمتش خیلی مهمه بگو انصاف تو قربون فکر کن جای من بودی مامانت بستری میکردن من میگفتم بلوز بابام ببر بزار سر جاش چه حالی میشدی منم ناراحت بودم کنترولم از دست دادم قبول دارم تند رفتم تو هم قبول کن کارت بد بود بعدهم اظهار دلتنگی کن بگو دوستش داری مردا رو باید گول زد

تقصیر شوهرتم بوده ک شرایطو درک نکرده ولی شمام حرف بدی زدی..اگه اخلاق شوهرتو میدونی ک طرفیت داره و بعدا پرو نمیشه(شرمنده ولی بعضی مردا زود پرو میشن)برو ازش معذرت خواهی کن و بگو بخاطر ناراحتی مامانت بوده ک اونجوری گفتی منطور بدی نداشتی

اون سكوت ميكنه من كشش ميدم متاسفانه

من سکوت میکنم به حالت قهر الان دیشب با خواهرم رفرم بیرون بچه رو گذاشتم خونه مامانم شوهرم تازه از سفر برگشته بود زنگ زد کجایی گفتم تازه دارم ميرم بیرون شلوارم بدم خیاطی گفتم برو خونه مامانت منم میام هنوز 40دقيقه نشده بود زنگ زد با عصبانیت که کجایی بیا دیگه منم گوشی قطع کردم تاکسی گرفتم رفتم بچه رو برداشتم بعد با همون تاکسی رفتم خونه مادر شوهرم اونجا به روی خودم نیاوردم اما از دیشب که اومدیم خونه حتی یک کلمه باهاش حرف نزدم شوهرم کلی با بچه بازی کرد و خندید من همون جور در سکوت بعدم گرفتم خوابید و اصلا حرف نزدم الان هم بچه رو برد خونه مامانش که ببرنش حمام من نرفتم و فقط سکوت کردم تا ببینم به کجا ميرسه

مادرت مریضه 

اعصابت خورده

فکرت هزار جور مشغوله

برگشته گفته پالتو خواهرمو چرا پوشیدی مسئولیت پذیر باش؟ بعد انتظار داشته عصبانی نشی؟

اون خیلی مسئولیت پذیره تو این اوضاع گیره یه پالتو خواهرشه؟ 

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻
من سکوت میکنم به حالت قهر الان دیشب با خواهرم رفرم بیرون بچه رو گذاشتم خونه مامانم شوهرم تازه از سفر ...

من نميتونم قهر كنم چه اون مقصرباشه چه من اصلا قهرنميكنم 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن .

چ‌شوهرت  بچه یعنی چی لباس خواهرم!

دنبال بهانه بوده فکر کنم ب خاطر مامانت ک اومده خوشش نیومد نتونسته بگه نمیام بهانه اورده ک مثلا دعوا کردین نیاد

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه