2777
2789

من دلم نمیخاد ناپرهیزی کنم و سردیجات بخورم ولی تهوع نمیذاره هرچیزی بخورم 

شماها چیا میخورید برنامه غذاییتونو بگید من استفاده کنم بی زحمت 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

من چون دیابت داشتم با ترس غذا و میوه میخوردم

مغزیجات هم از بس گرون بود ۲-۳ بار بیشتر نتونستم یه مقدار کم بخرم 

ولی سر بچه اولم تو. کیفم پر مغز و مویز و انجیر خشک بود 

هر روز هم گلابی یا سیب و انار حتما میخوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من الان تو هفته 14 از همه چی بیزارم دوس دارم هیچی نخورم

من هنوز اونقدر وخیم نشدم

ولی اینجوری که دارم پیش میام گمونم برسم به اون حالت 

شمام دلت ضعف میره ولی چیزی نمیتونی بخوری؟

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

خورشت اسفناج زیاد خوردم

سالاد میوه هر شب

هر روز صبح تخم مرغ 

کله پاچه خیلی خوردم

ولی بهترینش اسفناج بود چون که آهن داره و فوق العاده مقویه باگوشت و مرغش هم فرقی نمیکنه  

بچم هفته ۳۵ بخاطر پاره شدن کیسه آب با وزن ۲۸۰۰ بدنیا اومد 

خداروشکر  دستگاه نخوابید زردی هم نگرفت

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خورشت اسفناج زیاد خوردم سالاد میوه هر شب هر روز صبح تخم مرغ  کله پاچه خیلی خوردم ولی بهترین ...

اخی خداروشکر ... میل داشتید میخوردید یا خودتونو مجبور میکردید بخورید من دلم از گرسنگی ضعف میره ولی چیزی دلم نمیخاد بخورم ... موندم چه کنم 🙄

اول از اشتها بگم که وحشتناک زیاد شده بود 24کیلو اضافه وزن داشتم

صبحانه یه روز تخم مرغ یه روز نون پنیر گردو 

روزی 2-3تا لیوان شیر

ناهار و شام هم اکثر مواقع برنجی بود 

اجیل هم اجیل. خام میخوردم

عصرانه هم حتما میوه میخوردم 

ولی کنسرو و ابمیوه صنعتی و ... که نگهدارنده داره نمیخوردم 

موبایل هم کامل گذاشته بودم کنار

ادامس نمیخوردم

خونه کسی که از درامدش اطمینان نداشتم چیزی نمیخوردم 

خیلی رعایت میکردم تو همه چیز 

پقک و چیپس و این تنقلات رو نمیخوردم 

نسکافه تعطیل

میشه لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستی
من از فست فود بیزار شدم فقط بستنی دوست دارمو خیار

کاش منم میدونستم چی دوس دارم شما هفته ی چندم هستین؟

اول از اشتها بگم که وحشتناک زیاد شده بود 24کیلو اضافه وزن داشتم صبحانه یه روز تخم مرغ یه روز نون پن ...

افرین اون قسمت که خونه ی کسی که مطمئن نبودید چیزی نمیخوردید خیلی عالی بود

موبایلو چجوری گذاشتی کنار

منبع اطلاعاتتون کجا بود؟

الهی بسلامتی 😊

افرین اون قسمت که خونه ی کسی که مطمئن نبودید چیزی نمیخوردید خیلی عالی بود موبایلو چجوری گذاشتی کنار ...

اگر چیزی میخواستم سرچ کنم از گوشی شوهرم سرچ میکردم در همین حد

گوشی خودم خاموش بود 

من خیلی رعایت میکردم 

الان جزییاتش یادم نیست ...همه تعجب میکردن

میشه لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستی
اخی خداروشکر ... میل داشتید میخوردید یا خودتونو مجبور میکردید بخورید من دلم از گرسنگی ضعف میره ولی چ ...

من تا چهارماهگی عزیزم ویار شدید داشتم هفته ۸ سه روز بیمارستان بستریم‌کردن

این خوراکیا رو هفته ۱۸ به بعد تونستم و دلم میخواست بخورم 

درکت میکنم که چی میگی.. ولی بخور حتی اگر نمیتونی این حرفی بود که دکترم تو بیمارستان هفته ۸ بهم گفت

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️