2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهد رسم دارن جاهای دیگه رو نمدونم 

اصفهان هم رسم دارند  مارسم داریم پدرعروس باید اینکارراانجام بده یعنی دخترم رابارزق وروزیش فرستادم به خونه ی شوهرش

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
اصفهان هم رسم دارند  مارسم داریم پدرعروس باید اینکارراانجام بده یعنی دخترم رابارزق وروزیش فرستا ...

نهههه منم اصفهانم تاحالا همچین چیزی نشنیدم😐😐😐😐نون پنیر😲 پارچه🤤عروسی☹

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
نهههه منم اصفهانم تاحالا همچین چیزی نشنیدم😐😐😐😐نون پنیر😲 پارچه🤤عروسی☹

طرفهای ما که رسم دارند البته الان باوجودعروسی توی تالار خیلی کمرنگ شده وبازم یک سری انجام میدند

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
اره بابا من هیچ کدومو قبول ندارم بیچاره خواهر شوهرم هیچوقتم از زندگیش راضی نیست 

افررررین فقط دانایلن خرافاتی نیستن

من زدن به تخته و ...هم قبول ندارم همش تلقین شیطونه 

جالبه خیلی مردم و سلبریتی ها قبول دارن!!!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم